Semadefnemurat Annişkolar selamlar. 😍👶 **doğumdan sonra sırtağrısı yaşayan var mı ** yaşayanlar nasıl bas etti neler yaptı
Nekwam Semadefnemurat hemen sonra hastanede sirtim tutuldu terden yelekte koymamıştım agustosta doğruyom diye Ma fazla sürmedi gecti. Sen de usutume patik yelek giy zaten Havalar soğudu emzirirken de sırtına yastik koy dayan
Sevince Semadefnemurat doğum sonrası benimde oldu sanırım emzirirken dik pturmadığımız için oluyor alışkında değiliz hemde gögüsler de büydüğü için sırt ağrısı yapıyor zamanla geçti benim 3,5 aylıgız suan
Nesli68 Semadefnemurat ben sezeryan dogum yaptim fena sirt agrisi cektim onuda dogumdan sonra terimin uzerimde sogumasina bagliyorum yaklasik bir ay cektim
Semadefnemurat Nekwam ben de 16 gün önce doğum yaptım. Uyutuldum tamamen ameliyathane ve ayılma odasında çok üşüdüm. Odaya geçince de sürekli soğuk terler döktüm. O arada yandım hep ama şimdi de çok fena oldu. Kas gevşetici kremler de süte karışıyor o yüzden sancılı bi agrım var malesef. 😣 siz ne yaptınız @Sevince
Sevince Semadefnemurat bende sizin gbii oldum sezeryan çıkınca da üşüme falan oldu bneim dogu. Yaptıgım zamanlar hava çok sıcaktı ben emzirme danısmanına sormustum sırtım cok agrıyor diye bebek emzirirken kafayı öne dogru eğiyordum dik oturmuyoesum pozisyon kaynaklı dedi eşine masaj yaptır😂
Semadefnemurat Sevince ya o pozisyondan da kesinlikle bende öyle. 😣 valla gebelikte hep sırtım ağrıyor dedim adam artık sırt ağrısı duyunca ne zaman geçer aşkım bu ağrı diyo 😀😀😀😀
Nesli68 Semadefnemurat ilac yada kas gevsetici kullanamadigim icin agrilari cektim malesef esime masaj yaptirark sicak dus alarak hafifletiyodum agridini zamanla azaldi zaten 3 ay olcak nerdeyse