Arennsare Kızlar lütfen bi bakın bebeğimi güldürürken tesadüfen farkettim az önce ağzının içi böyle olmul pamukçuk mudur netten pamukçuğa baktım genelde hep beyaz bu böyle kahverengi olmuş çürümüş gibi doktora götüreceğim sabahı bekleyemem size de yazayım dedim yaşayan varmıdır çok korktum 😟 https://imgyukle.com/i/QKS5Uq
Yasemin-kckdgn Arennsare ilk defa gördüm doktora muhakkak görün ve bizi de bilgilendirirseniz sevinirim 😔
Arennsare cennetkokuluyavrum melegim71 Yasemin-kckdgn Kızlar dün doktora gittik baktı ağzına kan aldılar çocuktan enfeksiyon vs bakıldı değerleri temiz çıktı ağız için bir sprey yazdı iltihap ve ağız yaraları içinmiş daha sonra mutlaka polikliniğe görünün dedi acile gitmiştik gece olduğu için. az önce ağzını gazlı bez ve karbonatla silerken ağzında ki şey beze yapıştı meğersem küçük bir bant parçasıymış nerden bulduysa atmış ağzına yapışmış kalmış orda ödüm koptu allahım boşu boşuna hastanede kan aldılar doktor farklı doktorları arıyor boşu boşuna o kadar stres oldum ki ama şuan tabi çokta mutluyum önemli bişey değil rahatsızlık değil diye
melegim71 Arennsare ay cok sukur canim benim ama dikkat et bidaha bogazinada yapisabilirdi allah korusun verilmkd sadakaniz varmis yaramazin orda yapisip kalmis
cennetkokuluyavrum Arennsare aman ya yaramaz oluyor lar neyseki onemli birsey degilmis saglik li olsunlar
Yasemin-kckdgn Arennsare aaaa tövbe yarabbi iyiki soluk borusuna kaçıp yapılmamış doktor eldivenle bakmadı mı🤔 neyse çoookk geçmiş olsun canım🙏
Arennsare Evet ya allah korusun o kadar mama yedi yemek yedi hiç çıkmadan durmuş orda öyle allah korumuş