161525 Kayınvalidemleri 2 eltimi falan iftara daver idicem bu hafta çorba et çeşidi sulu yemek yoğurtlu meze salata pilav tatlı yapıcam pilav salata okey ama gerisi için fikir istiyorum 10 12 kişi olucaz
Mrymom 161525 yoğurtlu meze olarak köz patlıcan mezesi deneyebilirsiniz. Geçenlerde bi videoda görmüştüm üzerine haşlanmış nohutu az yağda toz kırmızı biberle kavurup mezenin üzerine gezdirdi bende denedim çok beğenildi deneyebilirsiniz. Tatlı olarakta baklavalık yufkayla kadayıf sarması yapabilirsiniz hem kolay hemde çok bereketli youtubeda çok güzel videoları var. Sulu yemek mantarlı patatesli tavuk göğüsüyle guzel bi sulu olabilir. Patlıcan musakka olabilir. Fellah köftesi olabilir. Siz içinden seçersiniz diğer yorumlarla güzel bi menü çıkarırsınız eminim 🌼🌼 ❤
Balevlatsahibi 161525 yayla çorbası veya mercimek .fırın yemeği yapmanız daha iyi okur sizin için bereketli olur orman kebabı gibi zeytinyagli sarma veya kuru biber patlıcan dolması olabilir meze haydari köz patlıcan mezesi veya lokanta usulü acılı ezme olabilir tatlı olarak da Etimek tatlısı yapabilirsiniz büyük borcamda en az 15 kişiye yetecek kadar çıkıyor
Dimitrina_kovaceva 161525 etli nohutlu sulu yemek Pilav Salata Yayla çorbası Havuç tarator Sarma Güllaç
Nur2021 161525 pilav,mercimek corba,patlican musakka, kasik salata,tatli olarakta saray sarmasi olabilir 🤔
124dorukcum124 Mercimek çorbası Etli Kuru fasülye Tas kebabı yada güveç pirinç pilavı Kaşık Salata Yeşil salata Kuru cacık Revani Aklıma böyle bir menü geldi 😊