kizcegunes Kızlar doğumum yarın olacak nasipse 37+3te sezaryen ile. Sormak istedim bu haftada doğum yapan oldu mu? Bebekleriniz kaç kg doğdu, küvoze girdiler mi? Çok tedirginim burda hep doğum yapanlar olduğu için burdan sormak istedim.
Kuzeymomss kizcegunes tam 37+3 haftalıkken doğum yaptım, oğlum 3490 gram 52 cm doğdu küveze de girmedi çok şükür 🤲🏻
Yasemin38 kizcegunes hayırla sağlıkla kucağına al canım bebeğini inşaAllah😊sezaryen bilgim yok üstte kalsın
Celins kizcegunes 45 gün önce, tam 37 de kontrole gittiğim gün doğuma alındım. Ultrasonda 3200 gözüküyordu, 2850 gr 51 cm doğdu oğlum. Kuvöze falan girmedi.
Haydinn kizcegunes bende 37 hafta da doğum haptım 2900 doğdu 2800 e düştü hiç bi problem yoktu olmadı da hemen odaya yanıma getirdiler üstelik kordon dolanması vs de vardı acilen girmeme rağmen, güzel düşünün güzel olsun sağlıcakla kavuşunnn 🥰🤍
kizcegunes Kuzeymomss kilosu çok iyiymiş maşallah. Benimkini en son 36da 2800 ölçtü ama tam ölçemediğini söyledi başı kanalda olduğundan. Çok korkuyorum. Yani ferahlar gibi oluyorum sonra yine dertleniyorum
Kuzeymomss kizcegunes önemli olan sağlıklı olması 🌸 benim oğlum da 35 haftalıkken kanala girmişti açılmam vs başlamıştı ama hem sağlık sorunlarımdan ötürü hemde oğlumun boynunda kordon vardı ve başı çok büyüktü bu sebeplerden sezeryan olmuştum. Haftası erken değil sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
kizcegunes Haydinn Allahım kimseyi evladı ile sınamasın çok teşekkür ederim inşallah benimki de sizlerin bebekleri gibi sağlıcakla kucağıma gelir🫠
kizcegunes Kuzeymomss inşallah♥️🫶🏻 yok kiloya takılmıyorum da zayıf olursa küvoze alınıyor diyorlar ondan.
HaticeC123 10 gün önce doğum yaptım 37+0 da yaptım rahim kısalıgım vardı erken dogum riskim vardı ağrım artınca daha tutamadı doktır bu haftayıda gördüğüme şükrediyorum. ultrsonda 2800 gözukuyodu kilosu ama doğduğunda 2660 oldu küveze girmedi şükür☺️
kizcegunes HaticeC123 ay buraya iyiki yazmışım ne güzel şeyler duyuyorum. Allahım hepinizin çocuklarına uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin🫶🏻