Hfzbusra34 Arkadaşlar kızım 3 buçuk aylık 4 ay 10 gnlkken falan azar azar ek gıda vermek istiyorum çok iştahlı Bi bebek ne sütüm ne de mama dayanmıyor.annem bana da 3 aylıkken yemek yedirmeye başlamış bişey olmamış ama aranızda böyle yapan var mı
benkosarim Hfzbusra34 sizin döneminizle annenizin ya da bebeğinizin dönemi bir değil bebeğinizin bağırsakları gelişmediği için çok sıkıntı yaşayabilirsiniz kaka sorunu olur sonra ilaçları daha fazla para verirsiniz bir de böyle özel ek gıdan sonrası döneme bakarım Doktorlar çocuk gastroenteroloji oluyor ve devlette bulunmuyor onlara götürmek için ekstra para verirsiniz bence hiç böyle yapmayın zaten 6 aya çok bir şey kalmamış 5 aydan sonra ufak ufak yoğurtla falan başlatıyorlar zaten kafanıza göre bir şey vermeyin
Adenveannesi Hfzbusra34 bana doktorum 4 buçuk aylıkken başlayalım dedi suan 3 buçuk aylık ama sadece mama yiyor sütüm yok bu yüzden erken başlatıyor
benkosarim Hfzbusra34 olur mu öyle şey saçmalamayın geçen gün çocuğun alerjisi olduğu için badem vermişler aile bilmediği için çocuk vefat etti çocuk çocuktur diye bir durum yok maalesef hele günümüz çocukları daha alerjenik gene de sizi ilgilendirir bebeğinize olacak bir sorun sizin sorumluluğunuzda anne olarak onun riske atmakta sizin derdiniz verdiğiniz gıdalar onun tehlikeye girmesine sebebiyet verebilir hiçbir zaman hiçbir çocuk aynı değildir