Gusa2 Mrb hanımlar hangi marka airfryer kullanıyorsunuz ve memnun musunuz gerçekten gerekli bir ürün mü alıp almamak arasında kararsız kaldım kolaylık sağlıyor mu
Umutveannesi Gusa2 bende karacanın var. Açıkçası bana çok gereksiz geldi. Ama benimki 3,5 lt olanından. Yani evet patates biber vs kızartma konusunda iyi hem az yağlı hem süre olarak. Ama atıyorum misafir gelecek fırın değil de onda bi tavuk yapayım desem üç beş parça anca sığıyor dört beş kere onu çalıştıracağıma direk fırına atıyorum daha iyi oluyor. Ben bir kere patates kızarttım bir kere biber kızarttım iki kere de balık yaptım içinde onun harici kullanmadım. Balık için iyi oldu balkona koyuyorum orda yaptım evde koku olmadı ama balık içinde değer mi sanmam. En büyük boyundan alırsanız eliniz ayağınız olur kullanırsınız ama dediğim gibi 3,5 lt olduğu için benim işime yaramadı. Zaten mutfakta yerimde yok mutfak dolaplarının üstünde duruyor. Onu indir kaldır yapmayada değmiyor kullanmıyorum. Eşim bi hevesle almış ama ikinci ele satmayı düşünüyorum
egeninanns Gusa2 bende kumtel 5.5 lt var . Benim için çok kullanışlı oldu süre olarak çok kısa sürede pişiriyor . Yağ derdi yok arkasından sıçradı temizle derdi yok . Koku derdi yok . Herşeyi pişiriyorum açıkçası benim çok işimi görüyor
Kbrbisi28 Bana cok oneriyor ailemdeki herkesde var hatta alirsan litresi yuksek al dediler annemler sahur vs hazirliklarda pratik hizli oluyor dediler ama ne biliyim almakta kararsizim bende cok gereksiz buluyorum acikcasi surekli kizartma turu birseyler yiyenler olsak alirim belki ama ne biliyim bende kararsizim
3yasakadarsifirekran Gusa2 Philips 4,5 litre olanı kullanıyorum benim işime çok yarıyor oğlum için aldım özellikle. Oğluma tavuk, köfte, balık, cupcake onda yapıyorum büyük fırın çalıştırmaktansa airfry işime geliyor.
Bade5 Gusa2 philipsin küçük olanı kullanıyorum nasıl olsa 2 kişiyiz diye küçük aldım ama keşke büyük alsaydım çok memnunum yağ derdi yok bazen canım tatlı isteyince küçük kek falan yapıyorum kendime ben tavsiye ederim
Keremikoom Bade5 bende Philips 9250 siyah modeli var dış yüzeyinde cizilmeler oldu hemen sizinde öylemi acaba?
Keremikoom Gusa2 merhaba bende Philips aldım 9250 4 lt ama yetersiz çocuklarla birlikte 4 kişiyiz iade edip daha uygun marka da büyük olabilir bilmiyorum kararsızım açıkçası.Ama olmazsa olmaz değil onu anladım
Durukusum-10 Gusa2 philips kullanıyorum hemde en küçük boyu çokta memnunum. 2-3 kişilik bir aile için yeterli. Özellikle ufak çocukla çok rahat bir Ocak başında bekleme yağ sıçrama derdi olmuyor
RmznElf Gusa2 tezgah kaplıyor bizim evde. Eşim patates kızartmasını çok seviyor diye ne hayallerle almıştım. Neymiş tadı olmuyormuş(adam da haklı yağda kızartılan gibi olmuyo vala) tavuk köfte de yaptım ben lezzetini almadım çokta şart degil bence canım. Param var harcamak istiyorum diyorsan al yoksa çokta matrak bsy degil bence. Ya herşey yapılıyor videolarda çok güzel falan ama o istediğimiz lezzet olmuyo Benm fikrim
Sinem57 Gusa2 Bn xianomi kullanıyorum valla Bn şiddetle tavsiye ediyorum yağ koku vs hiç yok iki kişiyiz diye 3.5 l aldim bize yetiyor
merve171214 Gusa2 gerekliliği tartışılır ama ben çok memnunum elim ayağım oldu pratik herşeyi onda yapıyorum bende philips var