AnnaKarenina_ Kızlar 6 metrekare yıkanabilir halıyı makineye sığdırabiliyormusunuz ? Makinem 9 kilo 300×200 cm ölçüleri
starwomen AnnaKarenina_ teyzem yıkadı makinadan oldu 🙈 karar sizin ama riske atmayın derim. Benim makinam 10kg kurulum yapan kişi asla halı yıkamayın büyüklüğüne aldanmayın demişti. Ama çoğu kişi yıkıyor
AslanBebeginAnnesi AnnaKarenina_ ben yıkıyorum ama 2-3 metrekare en fazla. 6 metrekareyi yıkamaya cesaret edemem 😖🤪
Aselllll AnnaKarenina_ bende yıkıyorum 4 metre koridor halısını önce beyaz sabunlu su yapıp guzelce fırcalıyorum sonra makineye atıyorum
AnnaKarenina_ Aselllll bende küçükleri yıkıyorumda büyüğüne güvenemedim makinede yeni bozulsun istemem 😂
Dimitrina_kovaceva AnnaKarenina_ katlamıyorum parça parça sokuyorım yerleştire yerleştire öyle daha rahat sığıyor bir ucundan başlıyorum yavaş yavaş tıkıyorum. Katlayınca problem oluyor
NmalkoC AnnaKarenina_ yıkanabilir desede bence bi halı fıyatı yerıne bi camasıd makınasından olabilirsiniz ben oğlumun halısını yıkıyorum 9 kg ama ufak yuvarlak 80.80 oyuzdem bence makınanın kazanı falan cokebilir cunku ıslandıgında o 50 kg olur
AnnaKarenina_ NmalkoC işte bende küçükleri yıkıyorum ama emin olamamıştım galiba en iyisi yıkamaya vermek 😅
Semaaa39 AnnaKarenina_ kaç metre oldugunu bilmiyorum ama abim yıkamıştı mutfak halılarını byıkanabilir dedikleri için. Makinenin kazanındüştğ. Tavsiye etmeden. Bi makıne olmus nekadar. Yıkamacıya verın bnce
AnnaKarenina_ Semaaa39 ben herhangi bi tavsiyede bulunmadım bende küçük halılarımı yıkıyorum büyüğünü merak ettim sordum. Makinemi yeni aldım zaten o riske girmedim