melek_yagmur Kızlarrr kiloları nasıl verdiniz? Kısa sürede nasıl zayıflarim? Hurma diyeti yapan varmı?
Vanilya melek_yagmur Ekmrği kesmiştim. Ve sürekli belimi tam saran taytlardan kullandım. Ve bol hareket. Eski kilomdayım
Ayseguloprl melek_yagmur doğurmadan önce 48 kiloydum 56 kilo oldum hamilelikte doğum yaptım 49 kiloyum 😂
starwomen melek_yagmur hamileyken 8 kilo almıştım hemen eski kiloma döndüm. 1 aydır da her gün bazen istisnalar oluyor hava durumuna göre kızımla günlük 1.5 saat yürüyorum, bol su ve tatlı, çikolata yemiyorum 4 kg vermişim.
Asyaveannesi04 melek_yagmur 52 ile hamile kalıp 73 ile doğuma gittim sonrasında 67 oldum 6.aydan sonra sağlıklı beslenmeye başladım yapabildiğimde 1 saat yürüyüş şuan 54üm
yasmiiina 52 ile hamile kalıp 63le doğum yaptım 2 hafta önce. Şu an 55 kiloyum emzirdikçe gidiyor sanki
Misracalik hilaleyli emziriyorum kızım 1 aylık tam tersi hurma sütümü artırdı bol da su ictim günde 3 kere 3 yemek kaşigi yogurtla 7 adet hurma yedim işe yariyor tavsiye ederim
Vanilya Yarenmelisaa sadece yemek yedim bir tane elma. Bol su. Tabakları küçülttüm. Küçük tabak ama bir tabak yemiş hissi iyi oluyor