Murataleyna1406 benim oğlumda 12 gün sonra bir yaşına girecek. Ben domates veriyorum ama çiğ olarak değil, yemek içinde veya menemende gibi. Bal vermedim henüz vermeye de korkuyorum ne zaman veririm bilmem. Yemeklerde zaten ev yapımı biber salçası kullanıyorum o yüzden ona ayrı yemek yapmıyorum (baharat tuz oranını ona göre ayarlıyorum sadece) bizim yemeklerden yiyor yani. Doktorumuzda 1 yaşında aile sofrasında oturabilmeli demişti. Tek uykuya genelde 15-18 ayda düşülüyormuş ama bu bebekten bebeğe değişir tabi. Benim oğlum güzel yiyordu ama 11. aya girdiğimizden beri iştahsız daha çok mama alıyor şu an. 1 yaş beler yapması gerekir bilmiyorum ama yaptıklarımızı söyliyim, alkış by by gel gel ışık nerde diyince eliyle gösteriyor, sürünerek emekliyor, tutunup kalkıyor ama sıralama yok henüz. Ellerinden tutunca bütün evi geziyor. Oyuncaklarla işi yok, emekleyerek ya da yürüteçle ulaşabildiği yerleri karıştırıp döküyor engel olmuyorum bende hiç. Baba mama dışında anlamlı kelimesi yok. Konuşuyor ama hepsi anlamsız 😂 bir de taklit çok yapıyor