berencimmom Merhabalar , 3 günlük anneyim.normal doğum yaptım .Doğumdan sonra bütün vücudumda ödem oldu her yerim aşırı şiş , hamilelikte bile bu kadar ödem yoktu bende .kabızlık sorunum da var .Ne yapabilirim , lütfen yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum.
Hotic berencimmom 1 hafta 10 güne kadar ödem geçiyor. Kabızlık için de bağırsak çalıştıran meyvelerden komposto yapıp içebilirsiniz
Umutveannesi berencimmom kabızlık için doktorunuzdan şurup isteyebilirsiniz kabız olmamanız lazım. Komposto içebilirsiniz ve tabiki bol bol su. Ödem için bir şey diyemiyorum hiç yaşamadım. Geçmiş olsun ve hayırlı olsun 🌸
rozalinda_roz berencimmom süt verdiğin için ödem ile ilgili birşey yapamazsın bitkisel şeyler içip yeme sütten bebeğe geçer herşey o ödem geçecek onu problem etme şu iç bol bol.ama kabızlık için kayısı hoşafı tüket günde iki kase ye kesinlikle etkisini göreceksin bende doğumdan sonra kabız oldum ve ameliyatlıydım çok zorlandım tek çare hoşaf oldu bağırsaklara çok iyi geliyor kayısı. Dene ve gör ☺️☺️