Meralumay Ya bebeğim 2 aylık ne meme emiyor ne mama kafayı yiycem sinir hastası olacam artık ya 2 aylık bebeksin nasıl yememeyi bilirsin ya valla napacam bilmiyorum delirmek üzereyim yiyip içmiyor öldüm artık ağlamaktan lütfen yardım edin ne yapmalıyım 😥😥
Hamida Meralumay benimde bebeyim 2 aylik yemiyor ne sut nede mama. Bilmiyorum ne yapayim bende sizin gibi cok kotuyum
Melmus Meralumay bende oyleyim ve gercekten sinir hastasi oldum 20 gunlukten beri oyle 35 dk suruo yedirmek cignio edio 90 cc icireemiorum delircem 3.5 aylik
Ecem__ Uykuluyken emzirmeyi yada mama vermeyi deneyin.bide bakin dili pamukcukmu olmus.gazi varsa da yemek istemez
Meralumay Hamida valla ağlamaktan helak oldum böyle devam etmez inşaallah bi dönemdir ve geçicidir yoksa kafayı yiycem ya daha el kadarsın nasıl yememeyi biliyorsun ya
Meralumay Melmus ya valla eşime anlatıyorum böyle böyle diyorum abartma diyor ama etrafımdakile görüyorum deliriyorum resmen dediğiniz gibi 90 cm verene kadar canım çıkıyor evi gezdirerek veriyorum ve bi defa da da bitirmiyor öyle ara vererek canı çıktı yeminle