baykuskiz_ Bebetom42 belli zamani yok istenilen zamanda yapilabilir. Baslanilan zamana göre doz ayarlanir. Evet yapilmasi gereken bir asi bence
Buketmirac Bebetom42 bana kimse menenjit aşısı yaptır demedi ben rastgele ögrenmiştim 5 aylıkken yaptırdık 2 doz yaptırdım a b grubu olarak birinin fiyatı 1250 tl diğer 950 tl di gerek var bence çünkü ateşli hastalık geçirise allh korusun koruyo diye biliyorum
Deletedmom_48 Bebetom42 bencede yapılması gereken bir aşı rotalarıda yaptırmıştım ben menenjit 6.ayda ilk dozu yapıldı baxero 9.ayda 2.dozu yaptırdık 1yaşına geldiğinde de 3.doz bu şekilde oğlumun takibi
Duygu29 Bebetom42 doktorumuz kesinlikle yaptır dedi. Biz ilk dozunu 3. Ayda yaptırdık, ne kadar erken o kadar iyi sonra pişman olmayın dedi. İkinci dozuda 5. Ayda yaptırcaz inşallah
Simge2507 Bebetom42 süt yumurta domates alerjisi var menveo ve bexero olduk alerjisi ile ilgili bir problem olmadı. Menenjit çok ciddi bir hastalık, mutlaka yaptırılması gerekir bence.
Ayso5 Bebetom42 bizim süt urunleri alerjimiz vardi olduk bi sıkıntı yaşamadık. Ben olmadım esim de olmadı ilkin böyle düşündüm sonra maalesef ülkemiz o kadar fazla göç aldi ki riske atmak istemedim evet çok pahalı bi asi her şey allahtan ama sonradan allah korusun insan urkuyor
Bebetom42 Bizde öyle sonradan öğrendik sonra doktor gerek yok dedi kaldı gitti geç mi kaldk acaba hiç bilmiyorum @“Buketmirac”
Duygu29 Mdorukkk 37,7 ye çıktı ateşi. Doktorum 38 i görmeden ilaç verme dedi. Sonra kendiliğinden düştü bidaha da çıkmadı