Asel_56 43 günlük bebeğim var emmesi gayet güzel yediklerime dikkatetmiyorum herşeyi yiyorum kakası cıvık ama yaparken çok zorlanıyor eninde sonunda yapıyor ama canı acıdıkca bende üzülüyor yaşayan varmı
Ikranurhtc Daha küçük yavaş yavaş öğreniyor kakayi da gazı da gazı varsa onun içinde ikiniyor olabilir ama Bi problemden olduğundan değil merak etme öğrenecek zamanla pıt diye çıkarmayı 🌸
Ikranurhtc Asel_56 benimde kızım 2 aylık oda aynı malesef büyüdükçe düzene giriyor suan bağırsakları gelişme döneminde 3 4 aya rahatlar biz gaz damlası kullanmıyoruz hepsi daha kötü yaptı sadece biogay gibi bisey kullanıyorum birde sürekli masaj yapıyorum
Asel_56 Ikranurhtc bende kendi haline biraktim masaj yapıyorum yaramıyor elimden birşey gelmedikçe moralim bozuluyor
Ikranurhtc Asel_56 yani insan üzülüyor ama geçecek emin ol ben öyle ikna ediyorum kendimi ağlama kırmızı tuttuğunda neyle susuyorsa onu yapıyorum öyle öyle geçiriyoruz günleri çok şükür kalıcı bir hastalık birsey olmadıkça hiç telaş yapma sıkma canini