Asyaaninannesi Biz tam korunanın ortasında evlendik eşim ve ailesi düğün tarihimizden 1 hafta önce korona oldular ve düğünümüz 2 3 kez ertelendi balayımız da iptal oldu gidemedik. Evlendikten bi sene sonra benim ailemle birlikte tatile gittik. Geçen sene de bi yere de gidemedik hamileydim ve son aylarım yaza denk geldi. Dün gece eşimle konuştuk bu sene güzel bi tatile gidelim diye İzmir’de görümcem var 3 gün falan bi otele gidelim ordan da görümceme geçeriz diye. İzmir’de önerebileceğiniz bi otel var mı kızım o zaman 10 aylık falan olacak. İlk tatilimiz olacağı için heyecan yaptım biraz önerilerinizi bekliyorum 🥰
sgok Asyaaninannesi çeşmeyi tavsiye ederim 😂 büyük her sey dahil otel düsünmüyorsanız butik oteller iyi olacaktır
Winnithepooh Asyaaninannesi merhaba sizin tercihiniz sakinlik mi hareketlilik mi ona göre yer söylemek daha uygun olur 😇
FredericChopin Asyaaninannesi Kesinlikle Zigana Resort Alaçatı Otel derim. Biz balayını orada yapmıştık. 2018 eylülde gitmiştik. Her şey dahil, sakin, tertemiz, yemekleri ve tatlıları bol çeşitli ve lezzetli, personel güler yüzlüydü.
Annesi23 Asyaaninannesi bence İzmir olarak düşünmeyin Aydın’a gidin Kuşadası veya Didim de herşey dahil güzel oteller var biz bu yıl Didim maxeria ya gideceğiz mesela İzmir’e 2 saat falan çok yakın dönüşte hem Aydın’ı hem şirince Selçuk vs gezerek İzmir’e geçebilirsiniz biz öyle yapacağız bizimde İzmir’de akrabamız var oraya geçeceğiz. Geçen yıl Kuşadası pine bay e gitmiştik oradanda memnun kaldık tavsiye ederim
Asyaaninannesi Winnithepooh merhaba çok uzun bi tatil düşünmüyoruz muhtemelen otelden de çıkmayız 2 3 gün zaten çok da fark etmez yani 😅
Winnithepooh Asyaaninannesi şahsi fikrim çeşme yazın çok karmaşık insan dolu özellikle hafta sonu asla keyif alınmaz Foça veya Mordoğan sakin bir yer mesela tatil için ideal bence ama pansiyon konaklama vardır oralarda lüks otel yoktu kaç yıldır gidemiyorum bende belki şimdi vardır başka sehirdyim ondan son durum nedir bilmiyorum 😇
ecosummm Çeşme otellerinde herşeydahil konsept olmaz Mordoğan ve Karaburunnda böyle yani gideceğiniz otellerde en fazla yarım pansiyon oluyor izmir çok uygun bir yer değil bunun için belki Kuşadası falan
Asyaaninannesi ecosummm yarım pansiyonda ne gibi özellikler oluyor acaba salonda sabah kahvaltı akşam yemek olsa yeter yani
ecosummm Asyaaninannesi evet öyle tam olarak ara öğün yok sabah kahvaltı akşam yemeği Boyalık beach var bu sene gittim yarım pansiyon 5 yıldızlı gayet güzel
FredericChopin ecosummm Yoo, yorumu yazmadan önce teyit ettim de yazdım, hala her şey dahil konsepti var Zigana’nın. 🍀
Asyaaninannesi ecosummm yeterli aslında kahvaltı akşam yemeği yemek işiyle uğraşma olmasın yeter yani teşekkürler 💕
Asyaaninannesi Annesi23 güzel fikir aslında ama arabamız yok maalesef uçakla gidip uçakla döneriz büyük ihtimalle 🥲