1minik Günaydın herkese bebeğim 20 aylık ve çok iştahlı bebek değil maalesef 11 kilo anca … bugün salam istedi verdim iki dilim yedi…bunlar işlenmiş gıda biliyorum ama hiç mi vermemeliyiz…veren anneler var mı acaba
Sapsikanne 1minik hangi çocuğa verseniz yer ama zarardan başka bir şey değil onu yiyeceğine hiçbir şey yemesin bir kereden bir şey olmaz ama alıştırmayın bence
Lizbon 1minik Şimdi söyle ki salamdan nefret ederim ama onun yerine füme verin hindi füme protein açısından da zengin en azından yiyecekse onu yesin ama kararlı ölçüyle.
1minik Lizbon aç bitir varya hindi füme onlardan verdim canım zaten aman artık vermem ben de sürekli almıyorum eve ilk defa verdim o da yemiyor bişey diye… teşekkür ederim
Sekeroglannn 1minik Ben bile tüketmiyorum bebeğime hiç yedirmem. El yapımı sucuklar oluyor ya onu deneyin bence daha sağlıklı olur
Lizbon 1minik himdi füme ise korkma zaten veripte öyle aman aman vermeyeceğin için sıkıntı yapma yemediği için seçenek aramışsın doğal olarak 🥲
1minik Lizbon canım Aynen öyle işlenmiş gıda biliyorum ama işte yemeyen çocuk olunca ne yerse mutlu eder ya anneyi o misal… teşekkür ederim 🤲
1minik yasacmalamalo herkes bu çocuk zayıf vs diye diye napim canım benimki kendi yemek istiyor ben asla yediremiyorum zaten öyle olunca eline veriyorum ne yerse işte…çok stresli geçiyor o yüzden bu süreçler inşallah akillandikca daha düzelir
yasacmalamalo 1minik zayıf cocuuk görmemişler demk.ki sağlığı iyi ya sizene de cnm sende ben öyle diyorum valla artık takmıyorum yemesi önemli bnmm için gerisi boş
Noname21 1minik hiçbir zaman vermeyecegım şeyler salam sosis sucuk işlenmiş Gıda illa vereceğim diyorsanız kasaplardan işlenmemiş ısıl işlem görmemiş alın
Angelll35 1minik bence vermeyin bizim için bile çok zararlı ben asla kendim de yemiyorum evime de almıyorum