umaykizim Günaydın, kızım 7.5 aylık . Kahvaltıda pankek deneyeceğim. Makarna lütfenin pankek karışımından aldım. Arkasındaki tarif bir paket için. Ben bir iki tane yapmak istiyorum, ölçü tarif verebilecek var mııı🥰
Ymnmhr umaykizim bir su bardağından bir parmak eksik un Bir yemek kaşığı toz şeker Bir paket vanilin Bir paket kabartma tozu Bir adet yumurta Yarım su bardağı süt Ben hep bunu yaparım hatta şuan da da kahvaltıdayız elinde yiyor. Bu tariftende 15 tane falan çıkıyor
fizyoterapist_anne06 ruveydaensar o bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum ama benim kızım da 7 buçuk aylık dün akşam ilk defa pankek yaptım yumurta sarısı biraz yoğurt suyu hurma özü tam buğday unu ve muz da yazıyor evde yoktu o an bunlardan yaptık 3 tane çıktı oynaya oynaya arada ağzına attı ama sevdiğini anladım☺️
ruveydaensar fizyoterapist_anne06 ben beceremedim ya çok sulu gibi oldu anlamsız 😅 tam tarif varsa mükemmel olur
cogulsahis fizyoterapist_anne06 ağzında ıslatarak mı yiyorlar çiğniyorlar mı ya bende yapıcam da boğazlarında kalır diye korkuyorum :) püre hafif pütürlü yiyorlar da şu an
ElisaMom_ ruveydaensar 1 yumurta sarısı Yarım muz ezmesi veya elma rendesi ikiside olur 2 tatlı kaşığı yulaf unu 1 tatlı kaşığı bebek loru 2 tatlı kaşığı su ile karıştırın az bişey zeytin yağında alt üst kızarana kadar pişirin afiye olsun☺️Bu tariften 3 adet çıkıyor
umaykizim ruveydaensar ben öğrendim canım. 1 kaşık pankek karışımı, 1 tatlı kaşığı labne, yarım kahve fincanı süt ya da yoğurt suyu , elma suyu ne varsa , 1 tane yumurta sarısı çırpıp kısık ateşte pişiriyoruz
fizyoterapist_anne06 cogulsahis ben önüne koydum oynadı bazen ağzına götürdü ısırdı ağzında döndürdü yutma sesi gelecek mi diye dinliyorum çaktırmadan sofradaydik bizde yaptı da benim ki ben verince yemiyor kaşık sevmiyor o yüzden bilemedim şimdi 🌹
ruveydaensar umaykizim teşekkür ederim canım pankek karışımı ile hiç denemedim içeriği temiz mi acaba bebkler için
Birkullanici cogulsahis sizin için baktım bir yumurtaya 1 yemek kaşığı karışım ekleyip çırpacaksınız aynı şekilde pişireceksiniz😊
Yarim_Kilo_Kiyma umaykizim Pankeke şeker konulmaz daha yolun başında bebeğe şeker yüklemenin anlamı yok ve süt. Benim bir tarifim vardı bulursam atayım. Yoğurt ve hurma koyun, pekmez koyun pankeke derim
cogulsahis Birkullanici çok teşekkür ederimm ☺️ ama benim sorunum tarif değil henüz yiyebilirler mi boğazlarında kalmadan diye sormuştum burdan bi hanımefendiye
Birkullanici cogulsahis ben eline 5 aydan beri ekmek havuö salatalık yeşil sopan veriyorum .pankekide eline verdim biraz yedi biraz parçaladı. Korkmayın böyle yaprsanıx pütürlüye geçmek zor olur
Damlafatma Benim kızım da 6 ay 20 günlük ben de hiç yapmadım 7 aylık olunca yapcam. Nasıl yiyecek bilmiyorum. Boğazında kalır diye korkuyorum