meneksegul_68 valla ben bi dönem çıldırdım. Sadece kızımın odasinda görüyordum kameradan nesne takibini actim hususi onlari izliyordum, dolabin arkasindan cikip geceleri koridora geciyodu aklimi oynattim resmen cogu gece gördükce. Ben onlarca kez evi ilaclattim kesmedi esim kendisi makine ilac alip yapti kesmedi yani hepsi 3-4 ay idare ediyodu sonra yine görüyordum takinti yaptim haftada bir mutlaka dip kose dolap işleri makine arkalari vs camasir suyuyla yikamaya basladim kesmedi dolabi 6 kapakli ve duvara sabit cekemiyordum onu en son kafayi siyirdim onuda söktüm cektim öne arkasinda ne yuva var ne baska böcek valla uykularim kacti gittim dolabi aldigim mobilyaciya ben, dedim acaba bunu boyasakmi verniklesekmi kokusundan rahatsiz olup giderler belki durum cok ciddi bir tek kizimin odasinda var bu bebek daha ve sürekli yerde oynuyor ben psikolojik olarak bittim dedim. Adamin bana dedigi şu, abla ya bir kac sikayet geldi senin gibi galiba imalathane de ya da depoda mobilyalarin içine böcekler yuva yapmış o yuzden görünmüyorlar dipleride kökleri de kurumuyo dedi. Napicaz ne edicez derken ben dolabi 1 yil sonra iade ettim biliyomusunuz alin bunu cöpemi atiyorsunuz kiriyor musunuz napiyorsaniz yapin dedim yenisi geldi ve ben 1 yildir evde sinek dahi görmüyorum.. gercekten mobilyanin icine görünmeyen yere yuva yapmislar inanilir gibi degil valla