ikra_19 Arkadaşlar bebeğim 6 ay 24 günlük kilosu 6,500 ek gıda pek yemiyor mamanın içine muz karıştırıp bebegime icirebilirmiyim kilo aldırır mı
Liyaninannesiiii ikra_19 daha yeni ek gidaya başlamışsınız önce sebzeleriverin yogurt verin en son meyveleri gecin. Çok vermek isterseniz yogurdun veya mamanin içine elma rendeleyin verin yada armut. Muzu fazlası kabizz yapabilir
Bircaykoyicelim ikra_19 yemiyor diye pes edip başka yollar aramayın. Biraz zaman tanıyın bebeğinize ki ek gıdaya alışsın.. ayrıca kilosu gayet iyi kilo aldirmaya uğraşmayın. 6 aylık bebeğiniz muz ağır olur ve kabız eder …
YaseminAren ikra_19 muz kabız yapar ama ben iç kısmını vermeden kenarlarından alarak yarım verıyorum yulaf unuyla verıyorm daha tok tutsun dıye yulaflı deneyebılırsın bırde bugday ruseymı aldım onunla verıyırum onu da sevıyor
ikra_19 Liyaninannesiiii yoğurtu hiç sevmedi ara ara vermeye çalışıyorum yemiyo sebze meyve vermeye çalışıyorum 3,4 kaşık yiyo mamayida az içiyor o yüzden ek olarak karıştırmak istiyorum tedirgin oldum birşey olurmuki diye kontrolede var daha burdan sormak istedim teşekkür ederim