AdarinAnnesi Kizlar bebegim 24 gunluk ve agzinda dudaklarinda daha dogrusu beyaz bi tabaka olustu , sütten mi acaba yoksa yara falan mi oldu , aranizda yasayan varmi bu durumu ?
Ozggesen AdarinAnnesi beğinizin emdiği sür, midesinde asidik sıvı ile birleştiği zaman peynir kesiği gibi bir görünüme sahip olur. Aslında bebeklerin çıkardığı bu beyaz sıvı, anne sütüdür
mavigiller AdarinAnnesi devam ederse doktorunuza danışın pamukçuk olabilir ve temizlenmezse meme reddi bile olabilir yapışık mi yoksa geziyor mu agzinda kontrol edin
AdarinAnnesi Ozggesen yok canim o da oluyor da dudagi boyle sanki yara olmus gibi sanirim pamukcukmus arkadasin dedigi gibi , ben en iyisi dr a gotureyim
mavigiller AdarinAnnesi bizimde oldu mikostatin damla vermişti çok etkili olmadı ama göğüs ucuma da sürmeye başladım o zaman etkili oldu biraz birde ne zaman bitti karbonatlı su yapıp gazlı bezi parmağa dolayıp onunla temizleyenr kadar doktorum dilindekiler biraz sciyabilir çok kazimayin dedi yanakları alın dedi dildekielre sürtün sadece dedi o şekilde geçti bilginiz olsun 💐
Emnedmr AdarinAnnesi pamukçuk olmuştur genelde her bebekte oluyor resim atma şansın varsa at yoksa karbonatli su ile ağzını silebilirsin
Ylzylmzz AdarinAnnesi pamukçum olmuştur bnmde kuzumda var doktorumuz karbonatlı su ile bi kaç beslenmeden sonra bir mendille silebilirsin dedi öyle yapıyorum baya azaldı bi sakıncası yok öylede yapabilirsiniz 😍
AdarinAnnesi Ylzylmzz Karbonat ile denerim bi o zaman umarim ise yarar 🙋🏻♀️ gecmis olsun size de cnm
AdarinAnnesi mavigiller karbonat denedim bugun 2-3 defa denedim , yarin yine deniycem umarim gecer . Dilinde yok bisi cok sukur sadece dudaklarinda var . Cevap icin tesekkur ederim 🤍
Tosbiktosbikk AdarinAnnesi karbonatli su yapip yumusak bez ile silin O sekil durmasi huzursuzluk ve meme reddi yapar doktorum demisti
AdarinAnnesi Tosbiktosbikk cok huzursuz ya surrkli agliyor sabaha kadar uyumuyor yavrum . Deniyorum umarim gecer 😴