Sarikuzumalp Murataleyna1406 Kolye gumisistan Araba sinemwoodcraft Nevresim takımları kilim mobilya Kitap sihirli yolculuk Eşofman takımı bykuzins
sarmaliklahana Murataleyna1406 evet 2018 de 😄 Genclikotobusu instagram sayfası. Cekilişi modyotv yapmıstım 2 kişi cekiliş ile gidicem diye. 1 i ben gittim işte 🤣
Busragokceberra Benvekizim kahve makinesi vardı,battaniye,çocuklarına kıyafet,oyuncak,evine süs eşyası,porselen takım…. böyle gidiyor☺️ nasıl yapıyor ne yapıyor bilmiyorum watsapta hep durum yapar çekilişim geldi diye
sarmaliklahana Murataleyna1406 canım ben 2018 de çekilişe katıldım. Sonra mülakata cagrıldım orda bütün bilgilerimiz alındı. Secilenler açıklanacak dendi. Mülakatta 10 kişiydik. Sonra mesaj attılar iletişime gecti ler siz secildiniz diye süreç öyle devam etti. Ben hiç biryerden kayıt olmadım yani yapın da diyemem yapmayında 🤷
ehlenmomyy Benvekizim şoyle soyluyim cok cekilislere katildik en son darbemizi yedik. Cekiliş yapan kişinin hesabi calinmiş bize mesaj atti kazandiniz kuraya kaldiniz vs işte dogum yilinizi soyleyn iban verin flan bizde uxretni atcak dyerekden ne deniliyosa yaptik ve adimiza papara hesabi flan actilar son darbeyi bu şekilde yedik size ozellikle msj atip kazandiniz dogum tarihi verin vs derlerse kesinlikle inanmayin
Sarikuzumalp Benvekizim Orta halli sayfaların çekilişlerine katılın. Şansınız artar. Öyle çağrı tanerin falan yüz bin yorumlu çekilişlerinden kazanmak zor tabi 😄 ve öyle 3 kişi etiketle falan dediklerinde 3 kişi etiketleyip bırakmayın. Aynı gün de bir sürü kişi etiketleyip bırakmayın. Mesela çekiliş tarihi 15 Nisan 15 nisana kadar ara ara sayfaya girip etiket yapın her gün. Daha çok şans oluyor 😊
hayalperest__ Benvekizim busranınonerisi ydi galiba eşim katıldı çeyrek çıktı yolladılar diğerlerini bilmiyorum
Sarikuzumalp Benvekizim Üste çekiliş çıkan sayfaları yazdım takip edin isterseniz. Benimde sürekli takip ettiğim çekiliş sayfaları yok. Reklam veriyorlar çekiliş diye öyle görüp takip ediyorum 🥰