Sidar-Civan Merhaba sevgili anneler bebeğim 4 ay 25 günlük, iki üç gündür çok huzursuz uyku düzeni bozuldu emmek istemiyor uykusunda arada inliyor 😔 çok üzülüyor sizinkiler de acaba öyle mi sebebi ne olabilir
Atlasinannesi_n Sidar-Civan 4 aylık olan bebeklerin hepsi böyle sanırım bizim gündüz uykusu yok neredeyse ve hep kucak istiyor evde gezmek istiyor
Sidar-Civan Atlasinannesi_n teşekkür ederim insan tecrübesiz olunca sadece kendi bebeğinde olduğunu sanıyor 😔 Rabbim korusun hepsini
Atlasinannesi_n Sidar-Civan amin canım endişelenme bende ilk endişeleniyordum ama doktorumla konultuğumda diş sancıları bu aydan itibaren başlar dedi ayrıca bebekler bu aylarda herşeyi keşfetmek isterlermiş o yüzden uykuya direnirlermiş uyumamak için de huzursuzluk yaparlarmış o yüzden buvay onlar ne derse o olacak yatağa girdiğimde sanki tüm vücudum dökülüyormuş gibi hissediyorum ama onlar için değer❤️🤲
Bircannn Bizimde öyle canım 4 ay 29 günlük yemek yaptırmıyo bana sürekli mız mız kucakta ev geziyoruz mesela bugün gündüz 4 kere uyuttum kucağımda beşiğe koyuyorum 5 dakika demeden hoop uyanıyo 😂 uyumadığı içinde sürekli mızmızlanıyo böyle geçiyo günler 😂