sgok Anneler merhaba bebeğim 7aylık oldu ve ne yesek ne içsek elini uzatıp agzını acıyor kendi yemek istiyor makarna haslasam kendi eliyle yese olur mu artık yoksa bi sorun olur mu tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Antep27 sgok dişleri varmı cignicek benim oğlumda 6 aylık aynı dediginiz gibi ne yesek elini uzatıp ağzını açıyor bizim alttan 2 disimiz var sadece suan
peloser sgok pütürlü yemeye alıştırdıysan damagıyla bile ezip yiyebiliyorlar. Ama ben senin yerinde olsam 7 ayda makarna vermezdim. Karbonhidrat yerine sebze meyve et bakliyat türü besinler versen daha iyi. Siz yerken o da yesin istiyorsan meyve ver eline kayısı kurusu ya da hurma da olabilir. Salatalığı da kolay yiyorlar. Ya da pancake yap ver eline.
Csg2105 sgok og naturel in makarnalarından aldım bende paket üstünde +7 ay yazıyor kuzu kıymayla haşlayıp yoğurtla karıştırıp veriyorum gayet güzel yiyor ince erişte gibi olandan alıp deneyebilirsiniz bence
TheBaby sgok Onların damakları dişten güçlü çok güzel eziyorlar. Ekmek ver eline dışıyla beraber. Bisküvi ver. Öyle başla istersen. Boğazına takılanı kusarak atıyor bebekler
sgok TheBaby teşekkür ederim deneyecegim yarın. Ekmek vermistim de cok ıslatınca geri almıstım elinden korktugum icin yarın tekrar makarnayla deneyeceğim ☺️
sgok peloser alerjik bi bebek oldugu icin et pancake flan veremiyorum da meyve vs hep yiyor da zaten doyması icin degil maksat ilgisini ceksin cigneyip yutsun istiyorum birkaç tane minik makarna
peloser sgok yumurta alerjisi falan mı var. Kontrollü Deneyin o zaman isterseniz bi kaç taneyse. Boğazına kaçarsa öğürür çıkartır büyük ihtimalle. Çıkartamazsa ters çevirip sırtına vurun çıkacaktır👍
seraytunali sgok verebilirsin, benim kızım 8 aylık dişler yok henüz ama çiğneyerek yutuyor ayrıca pütürlü yemeyi öğrenmesi gerek sonradan çok zor oluyormuş. Bağırsaklar pütürsüz yemeğe alıştığı için sağlık olarak sorunlar olabilirmiş. Geçen gün okumuştum.