Zeynepyusraksu Arkadaşlar yeni doğum yaptım ama bebeğim ilk işitme muayenesinde kulağında sıvı var dedi tekrar edecek dedi kaldı işaretlemiş kağıda ve bir hafta sonraya yeniden randevu verdş yaşayan var mu aynı sorunu
Melis1706 Zeynepyusraksu evet amniyon sivisini hemen atayabiliolar bizde haftaya gitmistik gectiydi dus aldirirsaniz tabi gobek bagi dustuyse 3 gun sonra gitmeniz gerekiyor
Glnr89 Zeynepyusraksu üst üste gitmeyin en azından 1 hafta geçsin benim oğlumda tek kulaktan geçememişti 10 gün sonra randevu verilmişti sonra çok şükür geçti testten
Zeynepyusraksu Yani o süreçte evde ses felan mı yapsam acaba diyorum bu sefer de korkuturum diye bişey yapmıyorum ama stres oldum baya
denizinnannesi İkinci gün test yaptılar geçmedi 1 hafta sonra tekrar çağırdılar sağ kulaktan geçti soldan geçmedi cuma gübü tekrar gidicez bizde
Zeynepyusraksu denizinnannesi bugün gittim ikinci kez yine geçemedi ikisinden de ne yapacağımı bilmiyorum
denizinnannesi Zeynepyusraksu bizde sabah üçüncü teste gidicez amniyon sıvısı vardır dedi odyometrist arkadaşım yada cihazlar eski olduğu için geçmeyebiliyomuş sıvı olma ihtimaline krşı hangi kulağından geçmediyse o tarafa yatırmamızı söyledi sizinde aklınızda bulunsun
denizinnannesi denizinnannesi Zeynepyusraksu hep aynı tarafa yatırmayın bebeği eğer tabi öyle yapıyosanız değiştirerek yatırmakta fayda var
denizinnannesi Zeynepyusraksu evet çok şükür bişey çıkmadı tekde geçti . Bebeğin hiç kımıldamadan sakin bir şekilde derin uykuda olması gerekiyomuş o gün sol kulağına geçerken uyanmıştı ondan geçmemiştir dediler yada amniyon sıvısı kaçıyomuş anne karnında o yüzdende olabilir dediler inşallah sizinkide geçer içinizi ferah tutun ben çok sıkıntı yapmıştım hiç gerek yokmuş çoğu bebekten oluyomuş 15- 20. Günde geçiyolarmış