Beyzats Kizlar bebegim 4 aylik iki göğsümü sağıyorum ve 30 bile olmuyoo nolur bilenler söylesin nasil çoğaltıcam tekrar
Ikizannesi06 Beyzats bazı annelerde sağınca çıkmayan süt emzirince gayet güzel geliyor o yüzden kaygılanıp sütünüzü stresten dolayı kesmeyin derim
Gamzeeeeee16 Beyzats sütünü arttırmak istiyorsan bebeğin emdikten sonra boş memeyi sağmalısın canım ebe Tülin bulur var instadan takip et mesaj atarsanda cevap veriyorum bir sürü videosu var atttırmayla alakalı Allah yardımcın olsun
Egiskom Beyzats makineye damla damla çok az geliyor ama bebeğim emince çekiş sesleri duyuyorum, yutkunuyor hemde. Bende korktum süt kesiliyor diye ama sanırım makineye gelmeyen cidden bebeğe gidiyor 😀
Ikizannesi06 lina123h evet o yüzden sağınca gelmiyor diye kendinizi yıpratmayın ben olan sütümü öyle kaybettim hiçbir sebebi yokken azaldı ve 4,5 aylıkken kesildi😔
Arya22 Beyzats Benim sütümde sağmayla çok gelmedi o yüzden endişelenmeyin bol bol emzirin , emzirdikçe gelir . Eğer gün içerisinde çişli bez sayısı 5-6 altındaysa o zaman yetmiyordur sütünüz takviye mama kullanın .