asilhan_20 Güzel anneler emzirme danismanindan yardim alaniniz oldu mu ? Ben çok kararsizim ve nette kim daha iyi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim 🤗
Melis1706 asilhan_20 ben aldim ama cok uygulayamadigim icin geri donduremedim meme reddi vardi burcin hanim,serdi hanim,dilruba hanim var
Melis1706 asilhan_20 burcin hanimdan aldim ilk o ucretliydi ancak once devam edemedim kendi tercihim.serdi hanimdan online kazandim ama dedigim gibi uygulayamadim burcin hanim ucretli yapiyor serdi hanim ucretli dilruba hanim ucretsiz
asilhan_20 Melis1706 instagram hesaplari var mi kusuru bakmayin lütfen çok soru sorduğumun farkindayim ama sürekli araştırıyorum inşallah bulabilirim
Melis1706 asilhan_20 yok yok olur mu hic oyle sey Bebegimindanismani serdi hanim,bebekhemsiresibiranne burcin hanim,emzirmedanismanidilruba
minikurabiyeninannesi asilhan_20 İletişimi çok iyi süt ve emzirme konusunda çok yardımcı oluyor bu konu da çok memnun kaldım ama ben emzirmiyorum bir türlü beceremedim dediklerini uygulamayı bu yüzden emzirmiyorum su an benim farklı sorunlarım vardı canım ama sen mutlaka görüş
asilhan_20 minikurabiyeninannesi Çok teşekkür ederim yazdim cvp verdi kilosunu öğrenip tekrar yazacagim takip edecek