Melis1706 HtckSym 2 dozunu yaptirdim.yaptirmayan bi tanidigimizin cocugu rota oldu cunku hastanede yattilar hic yan etkiside olmadi
Yasemin38 HtckSym kesinlikle yaptırmanı öneririm canım. 3.ve 5. aylarda yaptırmıştım. Rota virüs hastalığını kendin araştırırsan ne kadar önemli ve tehlikeli bir hastalık olduğunu görmüş olursun canım. Şuan birde salgın hastalıklar çok yaygınken her aşıyı dikkate almak gerekli bence
hestiaone Bızım doktorumuz yaptırmamızı tavsıye etmişti. Cok fazla ırktan insanlar var, deprem de oldu hastalık ve cesıtlı vırusler yayılıyor bence yaptırın dedı.Bız kendısını dınledık ıkıncı dozu da yaptırıcaz
Mlksbz Biz yaptırmadık ve 1 yaşında rota virüsüne yakalandık 2 gün hastanede yattık çok kötü bı durum çocuk bı deri bı kemik kaldı kesinlikle yaptırmanızı öneririm ben çok pişman oldum
HtckSym Yasemin38 evet çok haklısın. Benim kardesimde de olmuştu çocuklar perişan oluyor. İnşallah yaptıralım, herkes de öneriyor zaten
S2022 HtckSym çoğu doktor tavsiye ediyo ben özel dhil tüm aşılarını yaptırıyorum ,kuzenmn bebeği yaptrmadı 1 hafta hastnde yattı,eğer tatil yapan deniz havuz gezen biriysenizde mutlka yaptrn derim enfeksiyon açısındanda önemli bu
Ecemilay HtckSym ben yaptırdım iyi ki yaptırmışız malatyadayız depremden sonra sular çamurlu aktığı için rotavirüs salgını yayıldı şimdi içim rahat şükür kızıma bişey olmadı