Sedasss Kızlar yaz geliyor bebeklerinize kullandığınız güneş kremleri var mı ? Açıkçası bu konuda bilgi sahibi değilim. Ne zaman kullanmalıyız
whitechocolatemochaa Sedasss sebamed baby kullanıyorum 3 yıldır kızım cok beyaz ona rağmen hiç sıkıntı yaşamadım günlükte de tatilde de
Duygu29 Sedasss doktorumuz mustela önerdi, daha bu sabah kargomuz geldi, hem tatilde hem güneşli havalarda kullanıcz☺️
delirmeceler Sedasss mustela kullanıyoruz premature doğdular doktorumuzada çok güveniyoruz o mustela dedi bizde öle aldık
Sedasss Dolores bebeğim suan 2 aylık güneşe çıkardığımda isilik gibi Kırmızı benekler oluşuyor güneşten olup olmadığı konusunda tam emin değilim belki terliyorda olabilir sizce 2 3 ay erken bir süre mi
whitechocolatemochaa Sedasss 1 yaşında, haziranda doğmuştu zaten o sene arabasına müslin örtüyorduk gerek duymadım o yüzden
Dolores Sedasss bence erken bir süre, 2 aylık cildi çok hassastır en azından yüzünü değil de el ve ayaklarını görsün güneş yeterli.. 4-5 aylıkken de kreme geçersiniz benim fikrim