defneemomm merhaba kızıma 16 paket 42li 1 numara bez hediye geldi şuan 9 günlük en fazla kaç paket kullanırız 🫠 o yüzden fazlasını satıp 2-3 numara almak istiyorum varsa almak isteyen buyursun yazsın fazla alımda yardımcı olurum
deryaarslan defneemomm biz 64 lü 3 paket bitirdik 3350 gr doğdu ardından hemen 2 numaraya geçtim çok farkı yok aslında 2 paket de yetermiş
defneemomm deryaarslan 3145 dogdu benimkide, hediye geldi ki canim ben hic almamistim bez islak mendil🫠
Deletedmom_68 defneemomm ben molfix 200lü bir paket kullanmıştım 1 numarayı ama sleepy kalıbı küçük bebeğinizin kilosuyla da alakalı benim oğlumun doğum kilosu 4ü aşkındı bence siz kullanacağınızı kullanın sonra satın baya fazla gelmiş 4-5 paket falan kullanırsınız bence en fazla
defneemomm Deletedmom_68 evet canim ya cok fazla geldi🤦♀️ benim kizim biraz daha minik birde kuveze girdi kilo kaybetti 3145 dogdu suan 3010
deryaarslan defneemomm o zaman dediğim gibi sat hepsni 10 gün daha anca kullanırsın artık kilo almaya başlar ilk haftasnj bitirmiş
deryaarslan defneemomm hatta 2 numarayı da fazla alma dediğim gibi 1 numaradan çok farkı yok biz 2 aylığız 3 numara kullanıyoruz
Deletedmom_68 defneemomm siz bi bakın belki hiç kullanamayacaksınız ben ilk baş çok öneriliyor diye 4 numaraya kadar bir sürü sleepy stoklamıştım 4-5 tane kullanmamla mantar olunca molfixe geçmiştim gerisini satmıştım ilk baş ödem attığı için kilo kaybedebilir hızlıca toparlar siz bence ne olur ne olmaz 6 paketini bırakın gerisini satın derim 1 numara çok uzun süre kullanılmıyor
naynini defneemomm biz bir paket 1 numara iki paket 2 numara kullandık şimdiye dek 42 gunluguz. Oğlum 3100 g doğdu. Bir ile iki arasında fark yok diye ikiden devam ettim. Bionatural kullanıyoruz şu an için…
mirgulak defneemomm canim ne kadara satiyorsjn acaba benim bebek kucuk dogdu bez yetmiyor bize uygun fiyata verirsen alabilirim maksat senin elinde de kalmasin