Sadeeee Bebegim 4 ay 10 günluk. Silikon baslikla emziriyorum. Bir kaç gündür silikonu ısırmaya başladı. Normal meme verince de ısırmaya çalışıyor. Tabi diş falan yok ama acıtıyor. Dişleri mi kaşınıyor acaba? Bir de kulağını çok oynuyor. Enfeksiyon falan da yok. Başına gelen var mı diş belirtisi ne yaşadınız erken mi dişe
Atlasinannesi_n Sadeeee bizde aynı durumdayız 4 ay 10 günlüğüz yumruğunu gevelemekten kıpkırmızı yapıyor ve hep kucak istiyor son bir haftadır aşırı huysuz
K77 Sadeeee biz 3 ay 15 günlük ama ağzı acayip derece akıyor ağzına götürdüğü şeyi ısırıyor özellikle bemim parlaklarım 😂 dili hep diş yerlerinde görünürde birşey yok tabi de durum bu şekilde bende acaba dedim kaşınıyor mu
Yeni-anne22 Sadeeee diş olabilir oğlumda aynı sürekli kucak istiyo ağlıyo elleri ağzında parmaklarını emmeyi geçti ısırıyo artık bulduğu berşeyi ağzına alıp ısırıyo salyası çok fazla bide bi tane diş eti baya beyaz ve şiş huysuz huzursuz kafasında ateşi var ara ara bide isal gibi kakası çok cıvık su gibi doktor diş çıkaracak dedi
Mzif Bizdede durumlar aynı sıkıyor damaklarıyla . Bende bekleyim bilgisi olan yazsın.4ay5 günlüğüz bizde
Sadeeee Atlasinannesi_n eller hep ağızda bizim de. Doktor normal keşfediyor demişti 4.ay kontrolünde ama ısırmıyordu. Yeni başladı
Anneoldum35 3ay 25 gunluk ve bızdede duruö boyle,dıs erken felecek sanırım ,memeyı ısırmaya basladı ve damagıyla sıkıstırıp ezmeye calısıyo şimdiden canımı acıtıyor
Atlasinannesi_n Sadeeee bitkisel olanlar varmış onları kendi isteğimizle başlayabiliyormuşuz ama siz yinede doktorunuza sorun
Sadeeee Atlasinannesi_n soracağım zaten de il dışındayım memleketimdeyim. 5. Ay kontrolüne kadar idare edelim boyle diye düşünmüştüm. Olmazsa 1 hafta sonra zaten döneceğim olmadı sorarım doktorumuza. Siz kullanıyor musunuz
Sadeeee Yeni-anne22 ay evet var hepsi. Diş eti normal gibi ama yarın tekrar bakayım. Huzursuzluğu var ama memlekete geldik ortam değişikliği diye düşünmüştüm ikisi aynı zamana da denk gelmiş olabilir 🤔
Sadeeee Yeni-anne22 atak+ortam değişikliği ve belki de diş hepsi üst üste geldi. Başkasının kucağına gidince dudağını buze buze ağlıyor 🥲 bu da yeni huyumuz. Cok yabancıladı ama mecbur geldik. 1 aydır memleketteyiz. Döneceğiz 1 haftaya ama kesin orada da rahat olmayacak. Unuttu kesin evi babasını. Babası gelmemişti. Biraz bi huzursuzluk yaşayacağız bakalım 🤭🤭😀