1melek_annesiii Mercimek çorbası Karnıyarık Pilav Salata Kemal paşa tatlisi Bugün misafirim var benim menüm bu şekilde kızlar sizin menüde neler var yarınada fikir olur hem🫣
Halimea 1melek_annesiii ellerinize sağlık olsun cnm, dünden kalma yemeklerin var onları tuketicez. Pilav Karnı yarık Bugünde Salata Ispanaklı börek Yaparım yeter .
_kizimveannesi29 1melek_annesiii Yeşil fasulye yemegi Pilav Ezogelin çorbası Salata turşu Elim kolum kalkarsa waffle yapicam inşallah 🙈 Hayırlı Ramazanlar afiyet olsun şimdiden 🤍
Ardenikoo 1melek_annesiii Terbiyeli yeşil mercimek çorbası Pirinç pilavı Fırında patates püresi yatağında misket köfte Salata Tatlı dışardan
Meryemgundogdu Benimde kardeşim gelicek bugün😊 Mercimek çorbası Patates püresi üstüne minik köfteler Pilav Havuç tarator Buzluğumda biraz sarma ve 3 tane içli köftem var onları koyucam birde Tatlıda mozaikli damla çikolatalı kek yapıcam🥰
Deletedmom_112 1melek_annesiii 24 haftalık hamile olduğum için oruç tutmuyorum ama bize Yoğurtlu ıspanak yemeği Kızım için de yeşil mercimek köftesi ve salata Birde kadayıf tatlımız vardı
Dondurmalikahve 1melek_annesiii Erişteli mercimek Fırında soslu tavuk Rabbim olmayanlara daha çok versin Tatlı da tiramisu düşünüyorum
Duyulurum 1melek_annesiii dün misafirlerden kalma tarhana çorbası ve kayseri yağlaması var onları yicez inşallah ☺️
Aysegul93 1melek_annesiii yayla çorba Pilav Tavuk sote Bamya yemeği Salata turşu ayran Yoğurtlu erişte Şekerpare
Emine003 1melek_annesiii afiyet olsun canım çok güzel menün 🥰 Ben teyzemin kızına davetliyim eşlerimiz gececi ikisi de yok bizde ikimiz iftar yapicaz 😍😍
ikiCicek 1melek_annesiii mercimek çorbası Tavuk kızartması Bulgur pilavı Salata Muhallebili etimek tatlısı istedi eşim onu yaptım🌸😍
ElisaMom_ 1melek_annesiii yemeğe davetliyiz ama eşim gidicek ben gitmicem kendime domates çorbası makarna yaparım heralde
Ecemnurmom 1melek_annesiii annene corpasi kuru fasulye pilav salata eşim pastanede karsik tatlı getirecek