Gulcann_ Kızlar bebeğim 6. Ayına girecek yavaştan tadimlara başladım ama sanırım Mama sandalyesine ihtiyacım var size 2 tane resim yüklücem imkanım gereği aranızda kullanipta memnun kalan varsa yorum yapabilir mi
hunilimomy Gulcann_ Pierce vardın kullanıyorum arkadaşım kullanmisti onun tavsiyesiyle aldim cok memnunum
yagmurkokusu_ Gulcann_ şu gri olan varya acayip sallanıyor o kadar kalitesiz Duruyor ki sanki çocuğu bıraktığında arkanı dönmeden yere düşer gibi birde şimdiki hareketleriyle 8 9 aylık hareketleri bir olmayacak o yüzden daha sağlam birşey olsa daha iyi olur.
yagmurkokusu_ Gulcann_ bunu aldım dışarıya çıkarken kullanmak için birde ikea aldım oda kargoda sağlam gelmezse sallanıyorsa iade edip daha sağlam birşeyler bakmayı düşünüyorum.
Ebruceyda Gulcann_ bence ikea antilop alin. Fiyati bu kdr onun da. Internette pahali ama ya ikeanin kendi sitesinden ya da kendisjnden alin. Ikea kullanip memnun kalmayan yok portatif ve guvenli bir urun.
Gulcann_ hunilimomy yaa çok teşekkür ederim bende bu ikisi arasında gidip geliyorum ama hangisi iyi bilmiyorum daha bilinçli birine sormak mantıklı geldi sağolun cevap için 🌹
Mlk026 Bunların ikisi de aynı gibi geldi bana pier cardini mağazada gördüm sağlam durmuyordu. Bence sırf bebek malzemesi satan markalara bak bunlar firmalara ürettirip marka basıyor
hunilimomy Gulcann_ benim için ayrılabilir kolay temizlenebilir ve sağlam olması önemliydi isteklerimi karşılıyor masada yemediğimiz zaman alt kısmını cikarim sadece oturak kısmını kullanabiliyorum ilerleyen zamanlarda bebek büyüdüğünde de alt kisim masa olarak kullanılabiliyor
Gulcann_ hayalet19 yukarıdakilerin modellerine benziyo baya canım buna da bakarım bı en çok memnuniyet hangisinde olursa onu alacam
AylakMatmazel Gulcann_ aynı fiyatlı ikea antilop tavsiye ederim. Gerçekten çok sağlam. Oğlum 8 ay 18 günlük hareketli bir çocuk. İçim rahat kullanıyorum.