Guzelgunlergelecek Kızlar merhaba aksam iftara davetliyim , acaba elbise giyinsem ayakkabı hafif topuklu ayakkabı giyinsem abes kacarmı? O elbiseme uygun ayakkabım yok siyah topuklu var olur mu sizce? Komik karsılanmam umarım iftara değil düğüne gelmiş demesinler 😀
Babybloom Guzelgunlergelecek nedenki topuklu ayakkabı günlük hayatta da giyilebilen bir şey. Hani ortamı siz daha iyi bilirsiniz ama.. ben nerede giyersem giyeyim garip karşılanmam topukluyla
elizabeth Guzelgunlergelecek düğün salonun da olması iftar yemeği olduğunu gerçeğini değiştirmiyor bence eşofmanla bile gidebilirsiniz yani 😀 günlük dışarı çıkarken ya da bir yere misafirliğe giderken nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin bence 😀
annesininaski_ Guzelgunlergelecek Bence normal bı şekilde giyinip gidebilirsin . Elbise giyinebilirsin çiçekli doye yazmışsın zaten yoruma altına topuklu değilde babet giyiniyorsan babet olabilir ☺️
Cik Guzelgunlergelecek çiçekliyse spor beyaz ayakkabıdA olur ama bilmiyorum yoksa başka bişey giy kot tşört gibi 😂🫣
Guzelgunlergelecek Kapalıyım kızlar ccekli elbise beyaz basörtü , babetim yok malesef ama yeşil botum var yada beyaz ayakkabım var ama 3 şeridi mavii
Guzelgunlergelecek ReisinKizi amaaan canım gittim geldim valla millet hep elbise giyinmiş şıkır şıkır olmus bende pantolon tunikle köşede pinekledim 🤣