Meryem-33 Oğlum bugün tam iki aylık ve diş çıkarıyor sanırım beyaz ve ucu çıkmış gbi İki aylıkken diş çıkarılır mı ya
Menessasmom Meryem-33 ilk defa duydum bu kadar küçükken alt ön dişlerimi beyazlamış ? Başka birşey olmasın
Barlashatice Meryem-33 etin altı beyazsa diş değildir en ğst kısım şişip beyazlamışşa çıkmak üzere biz şuan çıkarıyoruz Allahım çok kötü
Meryem-33 Menessasmom ay bnde şok video çektim çocuğu olanlara soruyorum onlar da emin değiller beyaz beyaz bişey belli orda
Meryem-33 Barlashatice belirgin olmuş alr ön dişler beyaz beyaz patlamamış daha ayy erken degil mi ya zaten ne uyku var ne huzuru çok huysuz bu aralar
Eren_fatma1 Barlashatice benim de bu konuda merak ettiğim var diş patlayınca görüntü nasıl oluyor bianda inci gibi diş çıkıyor mu
Menessasmom Meryem-33 videodan ekran görüntüsü alıp buraya resim plarak atabilirseniz bakalım ama sanmıyorum diş olduğunu çok çok erken yani
kbra-10 ay bizimkide 2 buçuk aylık sanki alt dişlerinin yeri belirginlesmis gibi geliyor acaba önceden de mi öyleydi küçücük ağzı var bakamıyorum da resimde çekemiyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣 siz bari atın sizinkinin nasıl alt diş etleri??