uzlet Merhaba kızlar doktora gittiğimde bu ilacı söylemişti eşim aldı akşam kullanmaya başlayacağım bunu kullanıp gebelikle sonuçlananlar oldu mu ya da tecrübelerinizi paylaşır mısınız
ballibebekannesi uzlet ben 2 ay kullandım ikinci kutunun bitmesine 8 tane vardı hamile olduğumu öğrendim
uzlet ballibebekannesi Tebrik ederim canım maşallah peki Senin herhangi bir hormon problemi var mıydı benim Hormonlarım biraz yüksek ve yumurta rezervim de çok düşük Darısı Başıma inşallah
uzlet ballibebekannesi Bir de İnternetten araştırdım biraz ama çok fazla göbek yaptı yorumunu gördüm öyle bir etkisi oldu mu sen dede iştah açıyormuş galiba
ballibebekannesi uzlet ben yaptırmadım hiç testleri doktora gittim 6 ay bekle bu vitamini kullan olmazsa rahim filmi çeker hormon testi yaparız dedi ben 2. Ayda dayanamadım rahim filmine gün almaya gittim orada test yaptılar hamile çıktım
ballibebekannesi uzlet açıyor kilo almıştım 🥹 hamileliğinizde dikkat ederseniz sorun olmaz bence zahmetsiz rahmet olmuyor🥰
uzlet ballibebekannesi yaa ne güzel maşallah çok sevindim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla 🥺
uzlet ballibebekannesi Ben de kilo vermeye çalışıyorum şu an görüyorum hamilelik olsun da gerisi önemli değil
ballibebekannesi @“uzlet”#p2521608sağolun amin inşAllah çok güzel bir duygu Rabbim tez zamanda size de tattırsın inşAllah🤗