Pnay Merhaba arkadaşlar. Bebeklerinize tavuğu organik mı alıyorsunuz , hangi markayı önerirsiniz. Bebekler için kıymayı ayrı mı çektiriyoruz. Birkaç yerde okumuştum daha ince çekilmesi gerekiyormuş sanırım.
Nereleregidem Pnay kıymayı iki kere cektiriyoruz. Organik tavuk bulabilecegimi düşünmediğim için o olaya girmedim ben
Sebusebu Pnay kuzu kıyma 2 kere cektiriyorum. Tavuğu organik alıyorum. Mesela 4 parça but alıyorum buzluğa atıyorım haftada 1 cıkarıp haşlıyorum suyundan çorba ya da pilav yapıyorum. Migrosta organik tavuk bulabilirsin donmamış halde. diğer marketler koca tavuğu btün haldw dondurup satıyorlar o işine yaramaz. Normal market tavuğunu biz tüketiyoruz asla vermiyorum. Zaten o hormonlı tavukları verceğinize hiç tavuk yemesn diyor uzmanlar. Hepsi gdolu antibiyotikli kimyasal maalesef. Zaten organik tavuk farkını baya görüyorsun. Bir tavuk but normal tencerede en az 2 saatte haşlanıyor ve eti siyaha yakın heryeri tavuk kokusu basıyor. O yüzden az ver ama mutlaka organik ver
Ucansupurge Pnay tavuk olarak orvital marka alıyorum kiymayida 3 kere cektiriyorum ayrı almıyorum bu arada 😁
starwomen Pnay kuzu kıyma kullanıyorum 1 sefer 2 kez çektirdim sonra eşim çektirmeyi unutmuş o şekilde yedirdim hala da öyle yediriyorum. Tavuğu da Migros’tan alıyorum bolez markasının.
Pnay Sebusebu evet organik tavuğun geç piştiğini ve daha ağır olduğunu duymuştum. Teşekkür ederim migrostan alayım bende, çoğunluk migros demiş