Cansudede Ek gıdaya başladık ve kabız olduk oralac şurup verdi doktor kullandım sabah 7 gibi ama halla çıkmadı kullanan annelerimiz var mı ?
Kubra04111 Cansudede duphalac bi işe yaramadı bizde valla ben doktorun önermesiyle gliserin kansuk aldık direk büyünü yaptırttırıyor ama tabi fitil içinde erimiyor zaten ateş düşürücüye girmedi için öle heralde çocuğun yapmasını sağlıyor kakasıyla çıkıyor fitil rahatlıyor çocuk
Huysuz Hurma yedir canım benım oğlum hemen yapıyor. Şurubu kullanmadım ama kullanan arkadaslarımdan biliyorum birkaç saat sonra ya da akşama doğru kakayı yumuşatıp yapıyor.
Cansudede Huysuz teşekkürler peki hurmayı nasıl veriyim ya ben yeni anneyim pek bi bilgim yok inşAllah yapar ya onda huysuzluk yok ama ben huzursuz oluyorum 😂🤷🏻♀️
Huysuz Cansudede canım yumuşak buyuk hurmalardan al ıçini biraz ez. Ufak ufak ver yesın. Ama damagına yapıştırmadan yavas yavas yedır bacım. Hem cok faydalı kan şekeride dengelenir hem de yeni bir ürün tadmış olur ek gıda da🙂kakasınıda gün içinde yapıyor.