Deletedmom_100 Ya bir olur iki olur rakazan boyunca bu şekilde mi olacak ya her zaman aynı saatte gelip ki evim be yol arasında mesafe vardır ona rağmen duyuyoruz ve çocuk uyanıyor o kadar istikraflı çalıyorki uzun uzun sinir olmaya başladım iyice
Bircaykoyicelim Deletedmom_100 Keşke o davul sesini duysadim da bebeğim uyanıp hiç uyanmasaydi vallah. Ne ezan sesimiz var ne davul sesi.😔
abnztb Deletedmom_100 Ramazanın en güzel seslerinden biridir davulun sesini duyunca bile heyecandan uyanırız AMA çocuk olunca cidden ben de artık dayanamaz hale geldim. Israrla dışarda aynı yerde durarak vuruyor davula. Mutfakta sahur için bir şeyler hazırlarken birden bebeğim ağlayarak uyanıyor koşup onu uyutuyorum derken aradan geçiyor yarım saat sonra bir bakmışım ezana kalmış 10 dk ne yemek hazır ne bir şey yemişim 😔 Cama çıkıp güzelce kırmadan uyarmak sanırım artık şart oldu. Anlayacağına eminim davulcununda. Siz de öyle yapın eşiniz ya da siz konuşabilirsiniz
Miniktirtillarim Deletedmom_100 anne olmadan önce hoş gelen güzel olan herseyin şuan bir bir gözümüze batıyor olmasi tuhaf değil 😀 bende eskiden coook severdim balkonda beklerdim davulculari. Simdi yine bekliyorum ama sessiz olun demek için 😅 eskiden kar yağdığında oo bayilirdim dört göz onu beklerdim. Simdi sey diyorum Allahım cokta yagmasin cocuklar sıkılır parka gidemeyiz üşürler evde falan😀 ya da ne bileyim havai fişegi bile cok severdim simdi sinirime dokunuyor ne kadar densiz bi hareket diyorum simdi bunu ne diye patlattınız ahaha😀😀 yani yeterki bebeler uyusun diye nefes almayacak noktaya geldik
Deletedmom_9857 Deletedmom_100 Üzgünüm ama evet 30 gün boyunca aynı şeyi yapacak çünkü onun da işi bu 🤷♀️Uzun çalmak zorunda sonuçta kız almaya degil insanları uyandırmaya geliyor eşiniz rica etsin ama değişen pek birsey olmaz bence
Mehmetereninannesi Bircaykoyicelim Bende deprem bölgesi Hatay’dayım dedm acaba sizde ondan mı etkilenip davul sesi duyamıyorsunuz
Bircaykoyicelim Mehmetereninannesi Yok ben gülüm. Gurbetçi’yim ben . Her Ramazan böyle iftarda ezansiz, sahurda davulsuz. 34 yıldır burdayım ama en büyük üzüntüm.. Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏