Deletedmom_68 Halimebektas Benim oğluma da esmer olacak demişlerdi. Açıldı ama baya şimdi 11,5 aylık. Sarılık geçirdiyse biraz daha geç açılıyor ama bizim 6 aydan sonra falan döndü ten rengi
Ikicocukbiranne Halimebektas sariligi var mı kızım da oğlum da sarılık gecirid 3. Aydan sonra bembeyaz oldular eşim de ben de beyaz tenliyiz çocuklarımız da öyle
Aden021222 Halimebektas olur olur merak etmeyin belkide esmer bomba bir erkek olur ten rengi çok mu önemli boşverin 😃😃
Halimebektas Aden021222 tabi önce sağlıklı olsun da beyaz tenli olunca bebekken daha tatlış sevimli geliyo bana yoksa büyüyünce de erkeğin esmeri yakışıklı oluyo, 😄
Aden021222 Halimebektas aynen öyle keşke kızımın ilk haliyle şuan ki halini size gösterebilsem bu ne dersiniz ama bebeğin çirkini de olmaz mis kokusu yeter bal küpünün 😌😌
lina123h Halimebektas ay benim kizimda boyle ben beyazim esim cok esmer degil ama kizimin yuzu esmer elleri ayaklari vucudu bembeyaz hep esmer olacak diyolar moralim bozuluyo hele kaynana kara kizim diye seviyo sinir oluyorum insallah degisir ten rengi yaa 😂🥺
Halimebektas lina123h aynı dertten muzdaribiz. Benim oğlumu da hep kara kuzum diye seviyolar moralim bozuluyo 😂 saçları kahveye dönük. Simsiyah olsa iyice kara kuzum diyecekler 😂 kaç aylık kızınız
lina123h Halimebektas aman hic sormayin kaynana nasil mutlu esmer diye 1,5 aylık ya insallah sarıya felan dönerlerrr
Uykusuzkoala Noriye ay maşallah çikolata gibi çok tatlı 😄 ikinci fotoğraf güncel hali mi onu anlamadım
Noriye Uykusuzkoala Allah razı olsun çok tsk ederim evet ikinci fotoğraf tahmini 2 ay öncesi falan 🥲değişmiş degilmi 😂
mervekb Halimebektas benim de merak ettiğim bi soru, kızım biraz esmer doğdu hala da ayni sayılır 1.5 aylık civarı. Ben ve eşim beyaza yakın buğday tenli bize benzer umarım ten rengi, beyaz olsun istiyordum 😇
Panikatakanne Halimebektas ay bizde öyleyiz nerdeyse 60 günlük olduk ama halen aynı bizede açılır daha zamanla oturur diyorlar bide ilk doğduğunda bembeyazdı pamuk gibiydi sonradan esmerleşti dediğiniz gibi el ayakları bembeyaz suratı ve vücudu esmer 😅
Halimebektas Panikatakanne benimki de kıpkırmızı doğdu. Kırmızı doğan beyaz olur dediler bakalım bekliyoruz 😂