Necla 3 aylik bebgim var hic bi şekilde emmiyo mama veriyorum iciyi sutumu sagıp veriyorum iciyo ama kesinlik emmiyo napa bilirim bu konuda.
Berken Necla bebeğim 2buçuk aylık ve ben 1 buçuk aydır uğraşıyorum çokyıprandım biraz emip ağlamaya başlyor
Necla benimde ayni ilk 2 ay emmi suan emzirmek icin aldigimda bile çığlık çığlık bagiriyo hic bi sekilde tutturamiyom dokdor ac yatir alir dedi ama almiyo sutumu sagip verdigimde iciyo
nurturkdal Biz de suan 19 gunluguz ayni sorun dogumdan itibaren bende de vardi ilk siringa veya kasikla verdim ama sarilik olma ihtimalinden korkup biberonla vrrmeye basladim biberondan beri hic emmedi artik hep sagip veriyodum bu sefer sutum de gun gectikce azaldi mama takviyesi de yapmaya baslamistim ta ki bi kac gun oncesine kadar bugun 4 gun oldu sukur memeden emmeye basladi gercekten cok zor bi durum Allah kolaylik versin insallah pes etmeyin ama arada yine vermeye calisin cok da zorlamayin bu sefer sinirlenip hic tutmak istemez yavas yavas sabirla asicaksiniz insallah anneligin her ani sabirmis bunu anladim...