Ahilal Merhaba anneler oğlum tamam 3 aylık 2 haftadır meme reddi başladı ne yaparsam yapim emiyır sadece uykunun önünde emiyor o da uykulu zaten yarım yamalak emiyor bir de silikon göğüs ucu kullanıyorum artık bittim gerçekten bundan önce mastit oldum çok çektim hastanelik oldum şimdi bir göğüsüm durmadan şişiyor hep sağıyorum nereye kadar devam eder bilmiyorum bir de emzik biberon hiç bir şey tutmuyor 😭migdesini bulandırıyor kusuyor anneler gerçekten yorgunum oruçta tutuyorum evin işi gücü de var tükenmek üzereyim ya ne yapayım bilmiyorum bana ne olur akıl verin 😭😭
superkahramanbiranne Ahilal iyice acıkınca yapışmıyor mu memeye reddettiğinde vermeyin kendi isteyecektir 1 gün deneyin
Aysegulkrsd Ahilal o aylarda bu tür vakalar oluyor siz emzırmeye devam edın ıstemezse zorlamayın emcegı zaman emsın
Ahilal Aysegulkrsd ama tükendim ya gerçekten doğum yaptım yapalı bir türlü gülemedim hastaneye götürsem mi emiyır ya ne yaptıysam 😭
superkahramanbiranne Ahilal ağlıyor ama acıkınca alıyor mu memeyi şu ara bwnce etrafı keşfetmek isyediği için yapıyolar benim kızımda 3 ayın içinde
Tasoz Benim oğlum da 3 aylıkken meme reddi yaşadık, oturarak emziremiyordum sürekli ağlıyordu, bende ayakta emzirmeye başladım hem ninni söyledim hem emzirdim biraz yorucu olmuştu ama o şekilde aştık meme reddini, bir de bol bol ten teması ile
mervesuzum Canım mutlaka memeni hep teklif et. Öncelikle oruç tutup bebeğinin hakkına girme çünkü daha çok küçük ve sadece o sütten besleniyor. Benim kızım 3,5 aylıkken ilk defa emdi beni hep reddetmişti. Sağıp biberonla verdim o süre zarfında ama hiç pes etmedim hep meme teklif ettim. Atak dönemi olabilir. Keyifli olduğu zamanlarda dene vermeyi. Oyun oynatırken vs. Altını değiştirirken mesela çıplakken sevin masajlar yapın öyle deneyin. Bir de tavsiyem Dr Bülent Demircioğlu, bebeğinle gece konuşması yaparak memeye döndürebilirsin. Ben etkisini gördüğümü düşünüyorum ☺️