Ftmnrdgr Kızlar bebeğim 7 aylık olacak 5 gün sonra. Bugün sürekli huysuzdu aç mı acaba diye sütümü sağıp vereyim dedim çok az geldi geri nasıl çoğalır yardım edin 😔😔
mervesuzum Ftmnrdgr süt tamamen bebeğin talebiyle artıyor ne kadar sık emzirirsen o kadar çok geliyor. Sağım yapmaya devam et ara ara ve sık sık emzir beyne süte ihtiyaç var sinyali vermen şart…
Noriye Ftmnrdgr gece 4 defa falan emzirmeye çalış beyne sinyal gitsin bol yeşillik kesinlikle dere otu roka hatta yeşil soğan çok süt yapıyor ama dinlen tabi soğan gazda yapıyor su iç hoşaf tarzı şey tüket protein al insallh gelir sk emzir saatmis açmış tokmus bekleme emsinki gelsin insallah kesilmesin 🙏
Umutla Ftmnrdgr maşallah benim 30 CC zor oluyor 6 aylık bebeğim bence gayet yeterli bebeğiniz daha çok cekiyodur
Ftmnrdgr Yadeperi1 Bende oruç tutuyorum ek gıdaya başladığımız için doktorumuz tutarsam bi sorun olmayacağını söyledi o yüzden tutuyorum ama azalmasının onunla etkisi var mı bilmiyorum
Noriye Yadeperi1 bence aralıklı tutmalısın o dönemler çok önemli benim bebeğim 11 aylık takip ediyorum azalırsa hemen ara vercm dinimiz zorunlu tutmuyor sütlerimize dikkat edelim ömür de bir kere veriyoruz