Prensesannesi61 Merhaba bebeklerinize d vitamini olarak hangisini veriyorsunuz bize doktor biogaiya vermisti d vitamini olarak
Rukisdefne Prensesannesi61 D vitamini olarak mı verdi bildiğim kadarıyla o gaz giderici yanlış biliyorsam düzeltin tabi de
YaseminAren Prensesannesi61 bıogaıa d vıt degıl de probıyotık dıye bılıyorum ben d vıt welcare aldım ılk sonra devıt3 aldım hep
Prensesannesi61 Rukisdefne valla bilmiyorum ki bize en basindan beri onu verdi d vit degilmi acaba bebegim 3 aylik suan
Benekist Prensesannesi61 biogaia probiyotik damlasi. Bagirsak guclendirici gibi yani. Demir ve D vitamini olarak da ocean kullandik. Bir yasinda kan degerlerine bakilip demir damlasi bıraktırdı ve d vitaminine yaz aylarına kadar kullanmaya devam edecegz
Huysuz Biogaia nın marka olarak d vitaminide vardır belki öyle mi? Normalde probiyotik olanı yaygın markanın. Ocean kullanıyoruz bir fıs 400 ui.
Sinem57 Prensesannesi61 decatabs ilk 3 ay pembesi 3 aydan sonra mavi olanı çok temiz içerikli piyasadaki en iyisi ztn zeytinyağlı
BSA Prensesannesi61 hemşireyim,doktor bizede d vitaminli biogaia önermişti kendim ocean d vitamini ve biogaia sade olarak aldım daha sağlıklı etkileri oluyor
Prensesannesi61 BSA teşekkür ederim hemsire hanm peki ocean in hangisini alicam ve nekadar vericem kac aya kadar kullaniliyo dediler
BSA Prensesannesi61 ocean d3 400IU kullanıyorum benim bebeğim de 3 ay 18 günlük, günde bir kere ağız içine sıkıyorum