Cglmsl elfhuma19 bir defa denedim o muhallebiyi sevmedi 🙄 1 yaş altı olduğu için suyla yaptım katılaşana kadar pişirdim ceviz pekmez muz karıştırmıştım blendrdan geçirmedim ben.
19052019 elfhuma19 canım blendra gerek kalmıyor ki 🤷🏻♀️ Zaten minik minik ben suyla pişirip içine muz ezip yediriyorum biraz da keçiboynuzu pekmezi ekliyorum severek yiyor
elfhuma19 Deletedmom115 Bende öyle biliyorum emin olmak için sordum muz ceviz falan koydum içine teşekkürler
Mucizem_0809 Ygtaliannesi ya bu bebek irmiği dediğiniz şeyin normal irmikten ne farkı var bilmediğimden soruyorum 🤔
melekmelek elfhuma19 ben de 6 7 aydır normal irmikle muhallebi yapıyorum hiç blendırdan geçirmedim. Pişince içine biraz tereyağı pekmez meyve ekliyorum öyle yediriyorum..
Mucizem_0809 Hyekta 😂😂😂 o zaman bızt a gerek yok yaa yesin öyle yarında onu denim bakam sevcekmi tşk ederim canım cahilliğimi aydınlattın 🤣
Dildaezel elfhuma19 aslında ben ilk sebzeyle başladım sevmeyince genelde pirinç unu mamasi ve yoğurt verdim şimdi yine deniyorum patatesi haslayip ezipbile yediremiyorum
Hyekta Mucizem_0809 bende bıztt yapmıyrm hep taneli yapıyrm her yediğini corbasını bile pütürlü yapıyrm bugün brokoli corbası yaptım 6 ay 13 günlük bebeğim 😜✌️