Miniko25 Emziriyorum oruç tutamıyorum kızım 10 aylık doğru düzgün kıyafetim yoktu zaten yine alamıyorum beğendiğim şeyler hep 42-44 beden ben 170 boy 87 kilo hedefim en azından 80 olabilmek bayrama kadar belki bir umut 44lere sığarım sizce verilir mi
Asyaveannesi04 Miniko25 bayrama kadar 7 kilo zor ama verebilirsiniz ekmek, hamur işi yemeyin, sağlıklı beslenin akşam 6 dan sonra yemeyin verirsiniz ben böyle verdim
Miniko25 Asyaveannesi04 ya aslında 94 kiloydum 2 haftada bu kiloma düştüm uzun bunu da herbalifela yaptım şimdi tekrar içsem diyorum ama oruç tutmayıp onu içmek de vicdanımı rahatsız ediyor
aselliyam23 Miniko25 bence öyle ürünlere bulaşmayın sağlığınızdan olursunuz bicok kisi bu ürünler yüzünden sağlığını kaybetti bide emziriyorsunuz tavsiye etmem kendi iradenizle vermeye çalışın olduğu kadar artık yağlı şeyleri ekmek vs tüketmeyin mutlaka faydası olur size 🌸
Asyaveannesi04 Miniko25 öyle ürünler çok sağlıklı değil ama ilerleyen günlerde kalp tetiklemesi yapabiliyor, yemeden sağlıklı şekilde sporla aralıklı oruçla olabilir
Brnbkr Ben de emziriyorum ama her gün 2 kere yeşil çay ve 1 lt sıcak suya limon + taze zencefil + çubuk tarçın atıp onu iciyorum etkisini gördüm az da olsa kilomda eksilme var 1 haftadır yapıyorum bu kürü ..