Hayırlı akşamlar herkese. Geçenlerde kızım rahatsızlandı doktor ilaç yazdı. Dedi ki bunu kullanın alternatifi olmaz. Eşime verdim reçeteyi al dedim, doktorun dediğini de dedim. Neyse aldı geldi baktım iki ilaçta farklı niye farklı ilaç alıyorsun bunlar olmaz ki dedim. Eczacı eşime demiş ki elimizde sadece bunlar var sizin istediğiniz ilaçları bulmanız mümkün değil. Eşime dedim gel gidelim soralım başka eczaneye. Neyse gittik gittiğimiz ilk eczanede de var. O eczacıya sordum bunlar zor mu bulunuyor diye. Yoo dedi birsürü var elimizde. Neyse oğlum rahatsızlandı bu sefer yine doktor ilaç yazdı yine aynı eczacı farklı ilaç vermeye çalışıyor. Almadık çıkarken diyorki başka yerden asslllaaa bulamazsınız. Yine gittiğimiz ilk eczanede bulduk. Bugün farklı bi eczaneye girdim eşimin cildi çok kuru onun için la roche’ un bir kremi var onu alıcam. Fiyat sordum 400 tl dedi. Gitmeden de internetten fiyat baktım 250 260 gibi bir fiyatı var. Dedim internette böyle neden bu kadar fark var. Bana almazsan alma gibi bi tavırda bulundu çıktım bende. Hemen dibindeki başka bir eczaneye gittim. Ordan 269 tl ye birebir aynısını aynı boyunu aldım. Bu nasıl iştir ben anlamıyorum. Nasıl dip dibe eczane bu kadar farklı fiyata satar çok şaşırdım gerçekten ve bir diğer eczacı bana niye farklı ilaç satmaya çalışıyor çok ilginç değil mi 🤷♀️