Busra4598 Yeni dogum yapalı 2 gün oldu henüz sütüm yok ama bebeğimi 2 saatte bir emziriyorum gögüslerim çok acıyo hele emzirirken çok fena acıyor dayanmaya calısıyorum sizlerde de aynı durum oldu mu neden olmuş olabılır? Ve ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir
Yasmn_17 Busra4598 Benimde aynısı olmuştu canım herkeste olabiliyormuş normal yani. Ben lansinoh krem kullandım tavsiye ederim çok iyi gelmişti. Ayrıca bitkisel içerikli olduğundan sürdükten sonra yıkamana gerek yok bebeğini o şekilde de emzirebilirsin
Cansuatlas35 Busra4598 Canım ayvanın çekirdeğini suya koy beklet sabaha kadar jel haline gelecek onu sür emzireceğin zaman ılık auyla sil gerçekten çok işe yarıyor hemen topluyor
Gokturk_ Busra4598 tek kullandığım lansinoh oldu bitkisel olduğu için sürüp meme ucunun kuru kalmamasını sağlıyordum .O şekilde emse bile sorun değil her emmeden sonra sürüyordum ama yumuşak klasın diye yoksa kanayacaktı maalesef hatta ağladığımı bilirim acıdan emerken oğlum
-Sweetdream- Busra4598 benimde yara olmuştu lansinoh kullandım ayva çekirdeği jeli yaptım kullandım geçmedi gümüş kapağın faydasını gördüm hala da kullanıyorum emzireceğim zaman çıkarıyorum geri kalan zamanda hep kullanıyorum çok şükür daha yara vs olmadı
sagopakajmerap Busra4598 çocuk emmeyi yeni yeni öğreniyor ya o oluyor genelde herkeste..benimki sadece madecassol krem ile geçti hiç bir şey işe yaramadı
mt_bebek1 Busra4598 2 ay ağlayarak emzirdim. Hiç zaman kaybetme hemen gümüş kapak al. Her yolu denedim en son bu bitirdi yarayı.
MeReYa Busra4598 Benim bebeğim 6 aylık hala bile bazen çok acıyor. En çok sebep kuruluktan oluyor. Size kesinlikle gümüş kapak tavsiye ederim mükemmel nemli tutuyor. Diğer sebep de bebiş meme ucunu tutuyorsa yara olabilir. Elinizle ağzına siz verin geniş tutturmaya çalışın 🌸
Gokturk_ Busra4598 sürekli sür mesela her emmeyi bırakınca sür ki hemen kuruyor göğüs ucu kurumasına fırsat vermeyin yumuşak kalınca bebek emerken daha iyi oluyor birkaç kez kurudu benim göğüs ucum dediğim gibi ağlaya ağlaya emziriyordum
Birannisbirbebis Busra4598 bir kaba karbonatlı su yapın pamukla bir kere sürün atın bir daha yapın bir pamuğu sürekli sürmeyin yani çok iyi geliyor ben yara olmaktan öyle kurtardım