sahranur Kızlar kızımın dudağı 2 gündür böyle başına gelen var mı tavsiyelerinize ihtiyacım var doktor krem yazdı ama başka alternatiflere de açığız. Diş etleri de şişti su içse acıyor diye ağlıyor
Cennet_annesi sahranur allah şifa versin geçmeye başlamış 1 haftaya düzelir inşallah zaten doktora goturmussunuz burdan gelen bilgileri uygulamayın çünkü ne olduğunu kimse bilmiyor doktordan iyi bilemezler doktor ona göre tedavi uygulamış daha kötü olabilir allah korusun
Emine003 sahranur ayy canım benim Rabbim şifa versin inşallah 🤲 oğullarım da hiç yaşamadım canım inan bilgim olsa yazardım ama inşallah bilgisi olan yazar inşallah kremlerde iyi gelir biran once geçer yavrum benim ya 😞
Cindy_35 sahranur merhabalar ben aft a benzettim benimde ağız içinde çıkar 1 tane ama çok can yakıyor. Rabbim şifasını versin
Tatlican sahranur Allah acil sifalar versin nasil dayaniyor yavrum benim ufacik çıktı 15 gun mahfoldum cok uzuldum kuzucuga
sahranur Cennet_annesi öyle mi diyorsunuz doktor da net konuşmadı o yüzden kafam karıştı ya belki başına gelen vardır dedim
Cennet_annesi sahranur sanki kurumaya başlamış gibi eğer doktordan emin değilseniz başka doktora mutlaka gözükün bide ilacı burda paylaşın isterseniz bilen biri çıkarsa ilaç hakkında tam detaylı bilgi verir belki
sahranur Cindy_35 evet bende aft diyeceğim ama 1 tane hadi 2 tane olur tüm dudağı kaplar mı bilmiyorum 😔