Teomom1 grkmediz benim sağlık ocağındaki hemşirem vermişti bana göğüs ucu çıkarıcı. Enjektörün ucunu kesmiş o şekilde yapmıştı. Çok işime yaradı. Hem çekince süt de geliyordu hemen meme ucuna.
Nilperim grkmediz lansinoh meme ucu cıkarıcı var ılk cocugumda hep onu kullandım. Lansinoh lact assist - gögüs ucu cıkarıcı yaz google a cıkar canım
Glsh54 grkmediz kullanmadim ama dilruba demirezer youtube kanalinda nasil cikartilir gosteriyor isterseniz bi izleyin,, bi de sey diorlar enjektoru uc kismini kesip cekilmesi gibi bisiler var
Binnurayaz Lansinohun var küçücük pompalı bişey bi deneyin isterseniz enjektörle çok canınız yanar. Ben korktuğun için göğüs ucu kullandım 4 ay oldu hala onunla emiyor
grkmediz Binnurayaz evet enjektör çok acılıymış ben de korktum ondan ve silikonla emziriyorum çıkıyor hemen geri giriyor sağımda bile
Nilperim grkmediz ne demek istedigini tam anlamadım canım ama meme ucunu güzel cıkarıyor bebege tutturabiliyorsun her emme basında yapıyordum sonra zaten kendısi cıktı gerek kalmadı bebek emdikce cıkıyor
grkmediz Bebeto_Be sağma ile bile çıkmıyor meme ucunun kenarları kabarıyor daha çok , anlamadım gitti
Glsh54 grkmediz benim ikiside oyleydi, emzirme sondasiyla bebegime memeyi tutturarak tek göğsümü cikartti simdi digeri için uğraşıyorum, baska türlü emmiyor beni 😔