Reyhansahin Kızlar annelikte 2. Günüm ama meme uçlarım çok açıyor bebeğim emerken canım çok yanıyor emdirmek bile istemiyorum ağrısından dolayı lansinonh göğüs ucu kremi sürüyorum başka tavsiyesi olan var mı
Elifeysu Reyhansahin 12 günlük bir anneyim ilk günler ağlayarak emzirdim. Bana lansinoh iyi gelmedi garmestan pomad ve zeytinyağı ile toparladım. Ve gümüş kapak kesinlikle
1humeyra Reyhansahin benim kızımda bir aylık aynı problemi yaşadım hatta göğüs uçlarım parçalandı kızımı o yara haliyle emzirdim. Üçüncü gün annemin beni doğurduğunda kullandığı kremi kullandım. Aynı gün toparlandım. Her emmeden sonra sürdüm emmeden önce suyla yıkadım temizledim. İsmi Garmastan Pomat bi deneyin isterseniz
Ysgl26 Reyhansahin gümüş göğüs ucu kapağı kullan canım hiç yara olmadı benim onu sayesinde.. ama dişleri çıkınca daha betee 😂
Birannebebek Reyhansahin göğsünün ucunu hep sildim emzirdikten sonra lansinonh sürdüm bir tanesi çok kötüydü kanadı falan bide memeyi güzel kavraması gerekiyor da minnoş ağızıyla epey zor oluyor
Woman35 Lanolin kullanmıştım çok iyi gelmişti tavsiye ederim bi de meme ucunuz kuruyken emzirmeyin daha çok açıyor mutlaka sık sık nemlendirin