Betulaygun Bebeğim 8 günlük oldu sol kulağı kalmıştı ilk doğduğunda bugün tekrar kontrolü vardı ve yine kaldı haftaya tekrar çağırdı doktor böyle bisey yaşayıp da geçen var mi acaba düşünmekten uykularım kaçtı
AlinaEmreHan1 Betulaygun ilk doğduğunda sol kulağı mı sağ kulağımı hatırlamıyorum tam. Birisi geçmemişti, sıvı doluyor o yüzden böyle olabiliyor ,3 aylıkken kulak doktoruna götür kontrole dediler götürdüm ikisi de geçti , birşeyi yokmuş
canparelerim Betulaygun benim oğlumda doğduğunda 2kulağından da geçememişti. Taa 40ından sonra ikisinden de Geçti çok şükür🙏🧿 kulağına amniyon sıvısı kaçmış. Kulağı çok akıyordu zaten ve pütür atıyordu, öyle öyle açıldı demek ki. Sizde de amniyon sıvısı kaçmış olabilir. İnşallah öyledir de geçer🤲🌸
1SDKG- Betulaygun aynı durumu yaşadım umarım bişey yoktur ellerini çırp yüksek sesle bahira bağıra konusunca falan tepki gösterdi mi denedun mi hiç
1SDKG- Betulaygun hani diyorlar ya bir kaç gün öncesinden banyo yaptırın en az dört gün kulağı kuru kalsın diye gerekirse bir hafta yaptırma bide öyle dene bakalım
Hadianne Kulağında sıvı vardır canım benim oğlum da doğumdan sonra ikisini de geçemedi 1 hafta sonra gitmiştik gene geçemedi 15 günlükken gittiğimiz de geçmişti o dönemde bende çok kafaya takmıştım stres yapmıştım ama geçti gitti çok şükür karnı tok derin uykuda olursa geçer Allah’ın izniyle 🤲
Betulaygun 1SDKG- şu 10 günlük göbek bağı düşmeden yikamayin dedi doktor pamukla siliyorum yikanmadi daha